FENIKS kojeg izaberes OTKRIVA da li ces u OVOJ GODINI uspjeti da OSTVARIS SVOJ VELIKI SAN!-Jedan je znak NAJVECEG DOBITKA!

FENIKS kojeg izaberes OTKRIVA da li ces u OVOJ GODINI uspjeti da OSTVARIS SVOJ VELIKI SAN!-Jedan je znak NAJVECEG DOBITKA!

20. veljače 2024. 0 By Maja

Vatrena ptica je simbol novog pocetka. Saznaj da li ce tebi poci za rukom da ostvaris svoje snove poslije najvecih padova.

FENIKS BROJ 1

Ti si osoba koja nikada nije imala mnogo srece, ali istovremeno si i neko ko se nikada nije tek tako predao sudbini. Istina je da ti nije uvijek bilo lako, ali nikada nisi zelio da vjerujes da tebe sreca nece poceti pratiti. Mada su iza tebe padovi koji ti nisu olaksali zivot, ti si sa svakim padom postajao samo jaci. Osoba si koja je uvijek vjerovala u svoje snove i kada to niko drugi nije cinio.

Naucio si da te ljudi razocaraju, ali to tebe nije napravilo losijom osobom. Oni su tebi uvijek samo bili primjer kakav ti u zivotu nikada ne zelis da budes.

Boris se za svoje snove, jer ti si bice koje nikada nece lako odustati. U ovoj godini tebi ce mnogo toga poci za rukom, ali i ostvarenje jednog tvog velikog sna je pred tobom. Poci ce ti za rukom da ostvaris svoj veliki san u  kojeg si samo ti vjerovao. Velika sreca tebe ocekuje koja ce na  tvoja vrata pokucati brze nego sto to mozes zamisliti. U ovoj godini ti ces svima da dokazes da se vrijedi boriti za svoje snove.

 

FENIKS BROJ 2

Mada je zivot tebe stavljao pred razna iskusenja, ti nikada od svojih ciljeva nisi zelio odustati. Osoba si koja se mnogo trudi da postigne nesto vise u zivotu, jer ti znas da je zivot samo jedan i da nikada ne smijes odustati. Tesko ti je bilo, ali ti si osoba koja ima volju i zelju da samo gleda naprijed.

Mada su iza tebe desavanja koja nisu uvijek slutila najvecoj sreci, ti nikada nisi zelio da stanes.

Koliko se tvoj trud isplatio pokazati ce se u ovoj godini jer ti ces postici nesto o cemu neko drugi samo moze sanjati. Velika sreca je pred tobom, jer ti ces u ovoj godini uspjeti da svoj zivot iz korijena promjenis. Ta promjena ce sve da okrene na bolje i tebi ce poci za rukom da ostvaris o cemu si uvijek sanjao. Ova godina donosi najvecu srecu ikada u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2