IZABERI DZAK sa NOVCEM, i saznaj da li te OCEKUJE BOGASTVO ili VECITA BORBA   za SVAKI DINAR!

IZABERI DZAK sa NOVCEM, i saznaj da li te OCEKUJE BOGASTVO ili VECITA BORBA za SVAKI DINAR!

20. svibnja 2021. 0 By Maja

DZAK BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek sama boril za svoju srecu. Imao si i uspone i padove kada je novac u pitanju, istina je da ti nije bilo lako. Veliki si borac za svoju srecu, jer ti pokusavas sve kako bi za sebe i svoju porodicu ostvario bolji zivot.

Osoba si koja se nikada ne bori samo za sebe, vec pokusavas da ostvaris mnogo vise i za ljude koje volis. Tvoje namjere  su uvijek bile dobre. Nikada drugima nisi pomislio zlo, jer ti si bice koje koliko god se borilo za sebe , bori se i za druge.

Tebe ocekuje bogatstvo, jer ti si osoba koja je to baogatstvo iskreno zadluzila. Sudbina voli dobre ljude, i ti ces do svog bogatstva stici sasvim slucajno.

Jedan novcani dobitak ce ti donijeti pravo malo bogatstvo u narednom periodu. Mada si se uvijek morao boriti sam ti nikada nisi mogao ni pomisliti da ce  tebe sreca tek tako pogledati, ali hoce. U narednom periodu tebe ocekuju novci o kakvim nisi mogao ni sanjati.

Vrijeme je za veliku srecu, i ona dolazi kada se najmanje budes nadao. Ti ces uspjeti da sa tim novcem napravis pravi potez , i tebi je u buducnosti sudjeno da budes bogat covjek.

 

DZAK BROJ  2

Ti mnogo cinis za svoju srecu, jer zelis da postignes mnogo u svom zivotu. Vrijedan si i posten radnik koji se uporno trudi da ostvari svoje ciljeve. Ti si u prilici da zaradis reltivno dobro.

Ali, novac kako dodje tako i ode. Nisi osoba koja je sklona tome da nesto ostavi i u stranu. Ti vrijedno radis za svoj novac, ali isto tako ga vrlo brzo potrosis.

Zelis da uzivas u zivotu koliko je moguce. Previse si opustena osoba kada je novac u pitanju, i upravo to bi tebi u buducnosti moglo donijeti velike probleme.

Vremena se mijenjaju vrlo brzo, i ti mogao da dodjes u situaciju da nemas dovoljni novca. Borba za svaki dinar bi mogla da te stigne  ukoliko nesto ne promjenis. Lijepo je uzivati u novcu, ali ti moras i da nesto ustedis.

Doci ce period kada neces imati priliku da zaradjujes kao sada, i tek tada nastaju problemi. Ne zelis se boriti za svaki dinar, i shodno tome moras poceti nesti da mijenjas u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2