IZABERI   PROROCICU  – saznaces svoju BLISKU BUDUCNOST: Ovo je TEST LICNOSTI samo za one koji se NE PLASE da  CUJU ISTINU!

IZABERI PROROCICU – saznaces svoju BLISKU BUDUCNOST: Ovo je TEST LICNOSTI samo za one koji se NE PLASE da CUJU ISTINU!

19. svibnja 2021. 0 By Maja

PROROCICA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek znala da se izbori za ono sto zeli mada se ne moze reci da ti je uvijek bilo lako.

Mnogo toga si morao proci, ali nikada se nisi zalio na svoj zivot. Jaka si osoba koja se nikada nije zeljela  pomiriti sa svojom losom srecom koja je znala cesto da te prati. U tvom zivotu se je mnogo toga desavalo, ali ti nikada nisi gubio nadu da ce da ti krene na bolje.

Istina je da se ti za svoje bolje sutra iskreno boris, jer samo ti znas koliko je tebi malo vise srece potrebno.

Uskoro ce da ti krene na bolje, ali ti ces u svojoj bliskoj buducnosti prije toga ponovo morati da se suocis sa jednim zivotnim iskusenjem. Sreca tebi zaista ne dolazi lako, ali ono sto je sigurno je da ce ta sreca doci  u tvoj zivot.

Mnogo toga ce da ti krene na bolje  posebno na poslovnom polju mnogo toga ce sa se promjeni. Novcana sreca stize,i ona ce tebi pomoci da se udaljis od mnogih problema koji te trenutno prate.

Sudbina ce ipak jos jednom da se poigra sa tobom, ali srecu ce ti u svakom slucaju ipak donijeti.

 

PROROCICA BROJ 2

Mnogo toga ti u zadnje vrijeme nije islo onako kako si to zamisljao. Previse je zivot znao biti okrutan prema tebi, ali ti si osoba koja nikada ne zeli da odustane.

Nikada ti nije bilo lako, jer sudbina je uvijek znala da se poigra sa tobom. Previse puta si morao da se suocis sa velikom boli, ali to te nikada nije moglo zaustaviti.

Iza tebe su neka desavanja koja su ti slomila srce, ali nazalost ni u tvojoj bliskoj buducnosti nece biti drugacije.

Dok cete velika sreca pogledati kada je novac u pitanju, ljubavna sreca ce tebe uskoro napustiti.

Uskoro ces morati da se suocis sa jednim velikim razocarenjem, jer osoba koju najvise volis ce napraviti jedan korak koji cete mnogo razocarati. Sreca dolazi kada su posao i novac u pitanju, ali ljubavna sreca tebi nece biti naklonjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2