IZABERI RUZU i saznaj da li ce DO KRAJA GODINE tvoja LJUBAVNA SRECA PROCVETATI ili ZAUVEK UVENUTI?!

IZABERI RUZU i saznaj da li ce DO KRAJA GODINE tvoja LJUBAVNA SRECA PROCVETATI ili ZAUVEK UVENUTI?!

23. veljače 2024. 0 By Maja

RUZA BROJ 1

Za tebe vazi pravilo da u ljubavi mora postojati povjerenje. Nikada sebi neces dozvoliti da te partner laze, jer  ni sam nisi osoba koja se sluzi lazima. Ljubav je za tebe sve na svijetu i za tu ljubav znas iskreno da se boris.

Veliki si romanticar i svoje emocije nikada ne krijes. Mozda te je upravo to do sada kostalo najvise boli, jer ti si svoja osjecanja znao da poklonis pogresnoj ljubavi. Ipak to nikada nije znacilo da ces se ti nade u svoju ljubavnu srecu odreci.

Iza tebe nije uvijek bila ljubavna sreca, ali u ljubav vjerujes kao niko drugi. Ruza koju si izabrao sluti velikoj ljubavnoj sreci do kraja godine.

Sa osobom sa kojom si sada ti ces pronaci svoju mirnu luku i problemi koji su vas do sada pratili, nestaju do kraja godine. Tebe ocekuje ljubavna sreca koja ce  ti mnogo znaciti, jer sa mnogim problemima si se morao do sada suociti

. Sreca tebe nece zaobici. Do kraja godine neces imati razloga za brigu, jer ti ces biti sretna osoba koja je tu srecu i iskreno zasluzila.

 

RUZA BROJ 2

Ljubavna sreca nije uvijek bila dio tvog zivota. Znao si da padnes kada si mislio da te najveca sreca prati. Ali to ne znaci da si se ti odrekao svoje ljubavne srece. Imas veliku vjeru u ljubav, jer ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja.

Osoba si koja nikada nece prestati da vjeruje u svoju srecu. Ti ces so kraja ove godine da upoznas jednu osobu koja ce tebe na prvi pogled oduseviti.

Bio trenutno u vezi ili ne, tebi je velika sreca da tvojim sudbonosnim susretom sudjena.

Velike promjene slijede u tvom zivotu, ali ti ces biti sretan sto je ono najvaznije. Velika ljubavna sreca tebe ocekuje koja ce trajati i koja te sigurno nece razocarati. Pred tobom je ljubav kakvoj si se uvijek nadao i o kakvoj si uvijek mastao.

Sudjeno ti je da budes  sretan i nista drugo. Osoba koju ces uskoro upoznati mijenja tvoj zivot zauvijek, ali samo na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2