VRATA kroz koja bi NAJRADIJE PROSAO kriju NAJVECU TAJNU TVOGA  zivota – NAJBOLJNIJU i NAJLEPSU!

VRATA kroz koja bi NAJRADIJE PROSAO kriju NAJVECU TAJNU TVOGA zivota – NAJBOLJNIJU i NAJLEPSU!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO  SI IZABRAO LJUBAV

Cinjenica je da si osoba koja ume i zna da voli. Neko si koga   kroz    zivot uvek vodi emocija i  umes da se predas u potpunosti.

Nema nimalo sumnje da je tebe divno imati u svom  zivotu jer si andjeo koji ume da voli toliko jako da skoro da nema toga sto za voljenu osobu nisi u stanju da uradis.

Ali, isto tako, kao sto jako umes da volis isto tako jako umes i da patis.

Ti ne umes  nista malo, ne znas nista umereno i nista prosecno. Volis toliko jako da je ta ljubav ono sto ti daje snagu  za zivot ali i ono sto te na neki nacin unistava.

Tvoja najveca tajna je da  patis zato sto ljudi  iz tvoje blizine.. Ljudi kojima si ti dao dusu i srce  i za koje si sve ucinio ne znaju ili ne mogu da ti  uzvrate istom merom.

Ali, ljubav je svakako nesto od cega ti bas nikada ne dizes ruke…

 

AKO SI IZABRAO NOVAC

Ovo ni u kom slucaju ne znaci da si osoba koja ne zna da voli niti osoba kojoj emocije nisu vazne…  To samo znaci da si ti jedna realna osoba koja  itekako zna sta zeli od zivota, ali umes da  odredis prioritete sto je takodje jako vazno.

Dakle,nisi neko kome je samo dovoljno da voli i da bude voljen vec si osoba koja je svesna toga   da  mora covek da ima i finansije ako zeli da ima  kvalitetan zivot.

Ne  zivot u smislu luksuza vec onoliko koliko  je dovoljno za    normalnu egzistenciju.

Ono sto moramo da kazemo  jeste   da si osoba koja zna da voli iskreno i   koja je svesna toga  koliko vredi i  sta zasluzuje.

Ljubav je jako vazan deo tvog  zivota ali si osoba koja je istrajna u svemu sto zeli i ume da se izbori  za ono do cega ti je stalo.

Moramo da dodamo da je  tvoja najlepsa  tajna da dajes sve  za one koji ti  dokazu da su vredni toga da im das svoju ljubav.

Naravno, onoliko koliko das, toliko   zelis i da dobijes.

Moze se reci da ne pristajes na kompromise…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2