Izaberi SIMBOL LJUBAVI i saznaj da li ces u OVOJ GODINI upoznati LJUBAV svog ZIVOTA ili ces LITI SUZE zbog NEUZVRACENE LJUBAVI!

Izaberi SIMBOL LJUBAVI i saznaj da li ces u OVOJ GODINI upoznati LJUBAV svog ZIVOTA ili ces LITI SUZE zbog NEUZVRACENE LJUBAVI!

24. siječnja 2024. 0 By Maja

1. SRCE

Ti si osob koja  nije imala mnogo srece u ljubavi. Mada si neko ko se je uvijek zauzimao za svoju ljubavnu srecu, ona ti nije uvijek bila naklonjena. Ipak, nikada nisi gubio nadu da ce tebe velika ljubavna sreca pogledati. Osoba si koja je uvijek imala velike nade da ce i tebe ljubavna sreca pogledati.

Ti zivis za ljubav, uvijek si to cinio jer tebi je ljubav uvijek bila i ostala na prvom mjestu. Ljubavna sreca je vama uvijek bila od najveceg znacaja jer vi ste bice koje nikada nije zeljelo da se odrekne svoje ljubavne srece.

Nada je tebe uvijek pratila da ces jednog dana i ti sresti svoju srodnu dusu koja ce tebi pruziti svu ljubav ovog svijeta.

Tvoj osjecaj tebe nije prevario, jer ti ces sredinom ove godine da upoznas osobu svog zivota. Osobu koja ce tebi pruziti sve cemu si se uvijek nadao. Velika ljubavna sreca je pred tobom koja ce ti samo radost donijeti.

Tvoje srce nikada nisje zeljelo da se pomiri sa razocarenjima i tvoje srce je uvijek znalo da ce jednog dana doci osoba koja ce ti priziti svu ljubav ovog svijeta. Pred tobom je uskoro susret koji ce sva tvoj ocekivanja ispuniti, i ti za razocarenja sa osobom svog zivota nikada neces znati.

 

2 .BURME

Velika je tvoja nada da je ljubavna sreca tebi sudjena. Mada su tebe u proslosti pratila velika razocarenja, ti nikada nisi gubio osjecaj da neko tebe ceka u zivotu. Osoba si koja zivi za ljubav i za dan kada ce upoznati svoju najvecu srecu. Simbol ljubavi kojeg si izbarao sluti najvecoj ljubavnoj sreci ikada u tvom zivotu.

Ti ces uskoro da upoznas svoju veliku ljubav sa kojom ces do kraja godine da upolovis u bracnu luku.

Velika sreca tebe ocekuje u ovoj godini kada je ljubav u pitanju. Jedan susret koji ce vrlo brzo da se desi mijenja sve u tvom zivotu. Osoba koju ces upoznati je tvoja srodna dusa, ljubav koja je tebi uvijek bila sudjena. Pred tobom su u ovoj godini velike promjene, ali te promjene ce tebi samo veliku srecu donijeti. Nova ljubav uskoro kuca na tvoja vrata  i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2