Blizanci ce saznati BOLNU ISTINU,Lava ocekuje VELIKI DOBITAK,a ovaj zodijak ce shvatiti da je zivio U LAZNOJ NADI…

Blizanci ce saznati BOLNU ISTINU,Lava ocekuje VELIKI DOBITAK,a ovaj zodijak ce shvatiti da je zivio U LAZNOJ NADI…

21. siječnja 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Vama je ljubavna sreca uvijek bila od velikog znacaja. Mnogo cinite za voljenu osobu i nikada je ne bi prevarili ili izdali, jer vi cijenite ljubav. Osoba sa kojom ste sada u vezi mnogo vam znaci, mada u zadnje vrijeme imate neke sumnje koje vam ne daju mira.

Osoba ste koja zeli da slijepo vjeruje svom partneru, ali protiv sebe ne mozete, jer sumnje su tu i ne odlaze. Vas partner je vama nekoliko puta davao povoda da sumnjate u njegovu iskrenost prema vama,ali do sada ste to vjesto ignorisali. Ipak, u zadnje vrijeme ne mozete a da ne pomislite da nesto nije u redu.

Nazalos vase sumnje ce se ispostaviti kao tacne, jer cete saznati bolnu istinu da vas partner nije samo zaljubljen u vas.

Vec duze vrijeme u njegovom zivotu postoji jos jedna osoba koja njegovom srcu ne da mira. Vi ste iskrena osoba koja je uvijek nastojala da nikada ne laze voljenom bicu, ali  to vam se nije vratilo istom mjerom.

U periodu koji je pred vama vi cete donijeti jednu vaznu odluku koja vam nece lako pasti, ali vi cete pronaci svoj emotvini mir. Ono sto moramo naglasiti je da vas prava ljubav vec ceka. Blize vam je nego sto to mozete zamisliti.

 

LAV

Vi ste bice koje se je uvijek posteno borilo za svoju srecu. Osoba ste koja mozda nema mnogo, ali vi pokusavate da ostvarite ono sto vam je potrebno. Veliki ste radnik koji se bori za svoju srecu, jer vi nikada niste zeljeli da zavisite od drugih.

Poslovna sreca je vama od velikog znacaja, jer vama je novac trenutno preko potreban. Nikada ne gubite nadu da ce biti bolje, veliki ste optmista i kada vam je najtez.

Mozda je bas to sto vam daje snagu da uvijek nastavite dalje, samo onako kako vi to znate.

Mnogo se brinete mada to nikome ne govorite, ali novcana situacija i pored sveg optimizma ne izgleda bas najbolje. Ipak, uskoro se kolo srece okrece u vasu korist. Pred vama je velika novcana sreca , jer vi cete dobiti jedan veci novcani dobitak koji ce vas naravno mnogo usreciti.

Veliki novci su uskoro pred vama, i vasi novcani problemi padaju u zaborav.  Veliki ste sretnik jer takva sreca se ne desava cesto.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2