INDIJSKA BOGINJA SRECE donosi ti SRETNE VIJESTI!Izaberi jednu i saznaj cemu DIVNOM mozes da se nadas u NAREDNOM MJESECU!

INDIJSKA BOGINJA SRECE donosi ti SRETNE VIJESTI!Izaberi jednu i saznaj cemu DIVNOM mozes da se nadas u NAREDNOM MJESECU!

21. siječnja 2023. 0 By Maja

BOGINJA SRECE BROJ 1

Ne moze se reci da je tebe u zadnje vrijeme samo sreca pratila. Mada si ti mnogo za svoju srecu cinio, ona ti nije bila naklonjena. Osoba si koja se trudi i koja nikada ne odustaje ni kada je najteze.

Sreca ti nije bila vjerni drug, ali ti si se oslanjao na sebe i nadao se najboljem. Novac ti trenutno stvara najvece probleme, jer njega je malo a obaveza mnogo. Posteno se boris za svaki svoj dinar, ali kako god okrenes nije dovoljno.

Nikada se ne moze reci da ti zelis previse, jer ti si zaista jedna skromna osoba koja zeli samo onoliko koliko joj je za malo srece potrebno.

Indijska boginja srece za tebe imadivne vijesti. U narednom mjesecu tebi slijede velike promjene. Ti ces uskoro da dobijes velike novce koji ce sve tvoje probleme koji te trenutno prate uspjeti rijesiti.

Pred tobom je velika sreca kakvoj se ni sam nikada nisi mogao nadati. Vrijeme je za sretne promjene, jer novac kojeg ces dobiti mijenja sve na bolje. Novcana sreca tebe ocekuje, jer ti si sa slikom koju si izbarao tu srecu naslutio. Uskoro ce sve da ti podje za rukom kada je novac u pitanju.

 

 BOGINJA SRECE BROJ 2

Ti si osoba koja iam velike planove , posebno kada je tvoj posai u pitanju. Velika sreca ti nije bila naklonjena, ali ti se ne zalis vec se za svoju srecu boris. Koliko ti je bitno da si sretan kada je posao u pitanju, toliko ti je bitno da i u ljubavi imas srece. Osoba si koja zwli iskrenu ljubav i koja se za istu i zna izboriti.

Boginja srece koju si izabrao sluti velikoj poslovnoj , ali i ljubavnoj sreci. Velike promjene dolaze u tvoj zivot u narednom mjesecu.

Tebi ce poci za rukom da ostvaris sve sto si imao u planu. I sam ces  se cuditi svojoj srecu, ali ti si je sa slikom koju si izabrao sebi naslutio. Pred tobom je sreca koja ce sve promjeniti. Ljubavna sreca ce ti mnogo znaciti, jer dugo vremena te ona nije pratila. Uskoro se sve mijenja na bolje u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2