Tokom FEBRUARA ovi zodijaci ce IMATI PRILIKU da SRETNU SVOJU SRODNU DUSU-oni ce imati NAJVISE SRECE!

Tokom FEBRUARA ovi zodijaci ce IMATI PRILIKU da SRETNU SVOJU SRODNU DUSU-oni ce imati NAJVISE SRECE!

26. siječnja 2024. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak koji je uvijek vjrovao u svoju srecu, ali i koji se je za istu borio. Osoba ste koja zeli srecu posebno na polju ljubavi. Iza vas su neka desavanja koja su vas mnogo razocarala, ali vi niste prestali da se nadate da ce biti bolje. Iza vas je jedna veza koja vas je na kraju mnogo boli kostala, ali to vasa nije obeshrabrilo da vjerujete da prava ljubav i za vas postoji. Mozda ni sa vama nije uvijek lako, ali bar ste vi osoba koja svog partnera nikada nece slagati. Osoba ste kojoj je istina uvijek na prvom mjestu,bilo to u vezi ili svakodnevnom zivotu.

U ljubavnu srecu niste prestali vjerovati, i tu ste bili sasvim u pravu. Tokom narednog mjeseca vi cete da sretnete jednu osobu koja ce vas na prvi pogled oduseviti.

Pred vama je sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati, mada ste mnogo vjerovali u svoju srecu. Ovaj put vi cete da sretnete osobu koja ce vas oduseviti na prvi pogled, i vi cete se ludo zaljubiti. Ljubav ce biti obostrana, jer i vi cete svojoj srodnoj dusi odmah da se dopadnete. Niko sretniji od vas nece biti, jer napokon velika ljubavna sreca kuca na vasa vrata.

 

SKORPIJA

To sto ste vi vec neko vrijeme sami ne znaci da ste prestali vjerovati u pravu ljubav. Vi vazite za zodijaka sa kojim nije uvijek lako jer previse znate da tjerate po svome. Osoba ste koja zna sta zeli  , a sta ne. Ipak, ne moze se svako zamisliti na vasoj strani jer vi ponekad djelujete  hladno, ali istina je da ste vi jedna ranjena dusa koja ne dozvoljava da joj srce ponovo bude slomljeno.

Vama je ljubavna sreca jako bitna i vi cete u narednom mjesecu da upoznate ljubav svog zivota.

Vasa srodna dusa koju cete sresti u vas ce se zaljubiti na prvi pogled. Na samom pocetku vi cete imati sumnje, ali vrlo brzo cete shvatiti da ste upoznali ljubav svog zivota. Pred vama je sreca o kakvoj ste uvijek sanjali, i osoba koju cete upoznati vas ce voljeti cijelim srcem.  Veliki ste sretnik kada je ljubav u pitanju, jer vi cete sa osobom koju cete uskoro upoznati postici mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2