U DRUGOM MESECU ove godine DVA  znaka ce se SILNO OBOGATITI, a jednog ceka FINANSIJSKA KATASTROFA i PROPAST!

U DRUGOM MESECU ove godine DVA znaka ce se SILNO OBOGATITI, a jednog ceka FINANSIJSKA KATASTROFA i PROPAST!

27. siječnja 2022. 0 By Maja

BIK

Vi ste bice koje se je uvijek trudilo da postigne sto vise. Imate velike ambicije, ali poslovna sreca vam nije  bila mnogo naklonjena.

Pravili ste greske gdje ih niste smijeli napraviti, i to se je itekako odrazilo na vasu sinansijsku situaciju. Mada se zaista mnogo trudite da ispravite greske iz proslosti, sreca kao da vam u inat okrece ledja.

Ipak vas trud nece biti uzaludan jer u mjesecu februaru dolazi do velikih promjena na poslovnom polju.

Vama se pruza jedna poslovna prilika kojoj cete samo tesko moci odoljeti. Pred vama su velike promjene koje ce vam donijeti velike novce koji su vam i potrebni.

U narednom mjesecu mnogo toga ce da vam podje za tukom, i vi cete uspjeti da se rijesite svih problema koji su vas do sada pratili na poslovnom polju.

Nova poslovna ponuda ce mnogo toga da promjeni, jer pred vama je velika novcana sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Vrijeme je za velike promjene koje ce donijeti velike novce u vas zivot.

 

VAGA

Mada mnogo cinite za svoju poslovnu srecu, sretne zvijezde vam  i nosu toliko naklonjene. Vec duzi period pokusavate da se rijesite novcanih problema  ali to vam nikako ne polazi za rukom.

Vi ste osoba koja je uvijek radila na svojoj sreci i koja nikada nije odustajala. Ipak, pred vama je mjesec u kojem ce vam krenuti samo jod gore. Mjesec februar donosi jos neke promjene u koje se vi necete moci uklopiti.

Nazalost nizat cete grseku za grskom i samom tim sebe dovesti do financijske propasti.

Nece vam biti lako, jer novac vam je potreban, ali novcana sreca u narednom mjesecu  vam nece biti naklonjena. Pred vama je jedan tezak mjesec u kojem cete se morati suociti sa velikim razocarenjem koji ce vam slomiti srce.

Sanse su velike da cete i izgubiti svoje radni mjesto. Ipak osoba ste koja nikada ne odustaje, i to ni ovaj put nece biti slucaj. Pred vama je poslovna nesreca koja vam nece donijeti mnogo. Vi cete se morati pomiriti sa tim da vam u narednom mjesecu nista nece polaziti za rukom kada je novcana sreca u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2