Ovo su ZODIJACI koji ce TOKOM NAREDOG MJESECA morati da se suoce sa velikim BOLOM i RAZOCARENJIMA!

Ovo su ZODIJACI koji ce TOKOM NAREDOG MJESECA morati da se suoce sa velikim BOLOM i RAZOCARENJIMA!

27. siječnja 2024. 0 By Maja

Zivot ove zodijake nikada nije mazio. Ali oni ce jos jednom morati da se suce sa sudbinom koja im ne donosi srecu, vec razocarenja na polju ljubavi koja ce ih mnogo zaboljeti.

OVAN

Vi ste bice koje je uvijek zeljelo da vjeruje u isrkrenu ljubavnu srecu. Vi ste zodijak koji se je uvijek zauzimao samo za istinu, ali vama se nije uvijek samo istina govorila . Ipak i previse ste dobri da bi neku malu laz primjetili, pa cak i ako je primjetite vi nastojite da u svakoj osobi vidite samo ono dobro.

Mnogo toga ste u zivotu prosli, ali nikada niste zeljeli odustati. Vi ste osoba koja se bori koliko za sebe toliko i za voljenu osobu.

Pred vama je mjesec u kojem cete se morati suociti sa velikim razocarenjem koje ce vam upravo ta voljena osoba prirediti.

Pred vama su neka desavanja koja vam nece lako pasti, ali vi vec duze vrijeme imate neke sumnje prema vasem partneru, ali to nikome ne govorite. Pred vama je mjesec koji ce sve te sumnje razotkriti.

Vi cete saznati da niste jedina osoba u partnerovom zivotu, sto ce vas mnogo povrijediti. Vama ce srce biti slomljeno, ali vi necete gubiti nadu da prava ljubav i za vas ipak negdje postoji. Pred vama je jedan tezak mjesec, ali vi cete uspjeti da se izborite za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2