Februar Blizancima DONOSI LJUBAVNU SRECU,  Vagama raskid, a ovom zodijaku VELIKE NOVCE…

Februar Blizancima DONOSI LJUBAVNU SRECU, Vagama raskid, a ovom zodijaku VELIKE NOVCE…

26. siječnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Pred vama je mjesec u kojem vas ocekuje velika ljubavna sreca kakvoj se ni sami takvoj niste mogli nadati.Vasa bivsa ljubav je ostavila  los trag na vasem srcu, i vi ste mislili  da preko te ljubavi nikada necete preci .

Ali krenuli ste dalje sa svojim zivotom i poceli se nadati novoj ljubavi. Niste osoba koja ce tako lako pokloniti svoje srce, ali ljubav je vama ipak od velikog znacaja. Vama je ljubav zapravo nesto bez cega ne zelite da zivite.

Vi u ljubav uvijek vjerujete pa iako vam ponekad treba malo vise vremena da se pomirite sa losom ljubavnom sudbinom.

Naredni mjesec sve sto je lose tjera iz vaseg zivota, i pred vama ce biti samo velika sreca. Vi u narednom mjesecu upoznajete svoju veliku ljubav. Jedan susret, jedan pogled ce promjeniti sve. Pred vama je velika ljubavna sreca jer vi upoznajete osobu za zivot.

Niko sretniji od vas nece biti , jer ovaj put razocarenja u vasem zivotu nece imati sta da traze. Ljubavna sreca vam je sudjena kao nikada do sada. Vi cete zapoceti vezu sa osobom koja ce za vas ciniti sve. Mnogo ce vas voljeti i postovati, a to je jedino sto ste uvijek u jednoj vezi trazili.

 

VAGA

Vi ste bice koje odmah osjeti ako nesto nije u redu u vasoj vezi. Osjecajna ste osoba koja cijeni ljubav, ali i koja vrlo dobro zna kada ta ljubav nije cijenjena.

Vas partner se je u zadnje vrijeme mnogo promjenio, ali vi pokusavate da saznate o cemu se zaista radi. Vi cete u mjesecu februaru saznati bolnu istinu, ali ona nece biti povezana sa drugom osobom.

Vas partner prosto nema vise ista osjecanja kao prije, i njegova ljubav kao da je pocela da se gasi.

Necete mnogo oklijevati vec cete donijeti odluku koju ste vec prije dugo vremena trebali donijeti. Vi ste uvijek zeljeli da vasa ljubav bude posebna, ali i sami polako primjecujete da toj ljubavi dolazi kraj.

Odluku cete vi donijeti, i mada ce vam ta odluka tesko pasti vi cete znati da je to najbolje za oboje. Pred vama je jedan tezak mjesec u kojem cete morati sa mnogo cim da se pomirite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2