Na starom papiru je ZAPISANA tvoja SUDBINA!-Biraj pazljivo jer jedan ti donosi LOSE VIJESTI!

Na starom papiru je ZAPISANA tvoja SUDBINA!-Biraj pazljivo jer jedan ti donosi LOSE VIJESTI!

13. travnja 2023. 0 By Maja

STARI PAPIR BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju srecu, i koja nikada ne odustaje kada je tesko. Istina je da ti nije uvijek bilo lako, ali uvijek si pokusavao da se izboris za ono sto ti je bitno. Neko si ko mnogo truda ulaze u sebe i svoju srecu, ali upravo ta sreca tebi do sada  i nije bila mnogo naklonjena. Iza tebe su desavanja koja su ti slomila srce, ali ti u svoju srecu nikada nisi prestao vjerovati.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jako ti je bitno da postignes sto vise na poslovnom polju, jer od tvog novca zavisi mnogo. Mnogo se trudis da svojoj porodici omogucis bolji zivot, i zato ti nikada ne prestajes da se trudis.

Tebi nije sudjeno da se cijeli zivot boris, jer na starom papiru kojeg si izabrao stoji da tebe velika novcana sreca ocekuje. Ti ces uskoro da dobijes velike novce sto ce tvoj zivot okrenuti  u sasvim drugom pravcu,boljem pravcu. Ti ces dobiti priliku da se udaljis od svih problema koji su te do sada pratili. Tebi je sudjeno da budes sretan u zivotu i da se ne brines. Sa novcem kojeg ces dobiti napokon ce ti i to poci za rukom. Ti ces biti veoma sretan covjek.

 

STARI PAPIR BROJ 2

Velika sreca tebi nikada nije bila naklonjena, ali ti nikada nisi odustao da se za nju boris. Osoba si koja zna sta zeli , i koja mnoog cini za svoju srecu. Kada je posao u pitanju niko se ne moze sa tobom mjeriti, jer ti imas svoje ciljeve od kojih nikada ne odustajes. Kada je ljubav u pitanju tebe ocekuje veliko razocarenje i tuga, jer osoba koju volis najvise na svijetu tebi ce u buducnosti okrenuti ledja.

Lose vijesti su da tu osobu nikada neces moci preboljeti mada ce u tvoj zivot doci jos jedna ljubav.

Bivsa ljubav ti nece dati mira i ti ces se uvijek pokusavati vracati istoj toj osobi. Ali vama zajednicka sreca prosto nije sudjena sto ces ti tek s vremenom poceti da prihvatas. Nesretna ljubav je tebi zapisana i ti ces morati mnogo da patis dok napokon ne pronadjes pravu iskrenu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2