OCI ZIVOTINJE koje te najvise privlace KRIJU TAJNU  o tvojoj dusi: Da li si DOBRICA ili COVEK BEZ EMOCIJA?

OCI ZIVOTINJE koje te najvise privlace KRIJU TAJNU o tvojoj dusi: Da li si DOBRICA ili COVEK BEZ EMOCIJA?

8. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku broj jedan, imate podeljeno misljenje o svemu.

Jednostavno, vas pogled na zivot je takav da morate biti obazrivi i da vas je vas zivot tako naucio.Niste bili tako srecni, imajuci tezak zivot, zivotne bure i oluje.

Bas te vase bure i oluje koje ste imali, bacale su vas visoko i duboko, ali ste bili borac. Niste se dali da potonete, i to vam pokazuje  slika koju ste izabrali.

Jedno oko je plave boje, sto ukazuje na nadu,  na ono kako vi gledate na stvari. Nada je bila cilj vase  borbe za bolji zivot, za vecu ljubav i za jace snove.

Nikada niste dozvoljavali da vas ubije tuga,  da vas slome teski trenuci. A  vi ste ih imali u zivotu mnogo vise, nego sto ce ih neko imati za zivota.

Vi niste pokleknuli, nego ste se borili nadom protiv svih i vidljivih i nevidljivih sila.  I izboricete se svojom dobrotom i svojom nadom.

Ono sto vas malo koci, jeste  zeleno oko, oko koje je odabir vase slike.

Ono vas upozorava na vas ponos i vasu gordost, koja je odraz vaseg karaktera. Vi ste ponosna osoba i necete da molite ni za pomoc, pa cak ni za ljubav.

Vasa gorda priroda je cesto odraz nepotpuno srecne i zadovoljne osobe.

Ali ma kako vam ponekad bilo tesko, vi necete da molite , mada i znate da bi vase popustanje dovelo do boljeg raspolozenja i srecnijih situacija u zivotu.

Vi ste dobrica sa dozom ponosa i gordom prirodom koja pleni oko sebe.

I nemojte se menjati, nego budite to sto jeste.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2