PECURKA, KORPICA,    BUNDEVA – ono sto te najvise privlaci otkriva sta te uskoro ceka!

PECURKA, KORPICA, BUNDEVA – ono sto te najvise privlaci otkriva sta te uskoro ceka!

28. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO STE  IZABRALI  PECURKE :

To je znak da cete u danima koji nam slede morati da doneste neke vazne odluke.

Da cete pre svega imati priliku da se uverite u to kome je stalo do vas. Vrlo je moguce da ce vam neko do koga vam je jako stalo priznati da prema vama oseca isto. I da cete pri tome biti jako srecni,jer nema nimalo sumnje da ste to i zasluzili.

Vi ste osoba koja je iskrena i koja je prosla kroz mnogo toga i sada vas je strah da ce vas neko ponovo povrediti ali nema razloga za to.

Osoba koja je u vasoj blizini i koja je vazan deo vaseg zivota ce vam na delu pokazati da oseca isto sto i vi.

I pri tome niko nece biti srecniji od vas jer nema sumnje da ste osoba koja je od ljubavi napravljena i da ste zasluzili da vam  napokon krene. Da dobijete sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

 AKO STE IZABRALI    KORPICU:

Jasno je da ste vi neko ko zna sta zeli i neko ko je jak. Istina je da vas zivot  nije bio lak ali moramo da kazemo da nema sumnje da vam dolaze najlepsi dani i da cete itekako moci da  uzivate u  sedmicama koje nam slede.

Ono    sto je vazno da kazemo  jeste da je samo pitanje dana kada ce u vas  zivot uci jedna posebna osoba.

Rec je o nekome ko ce vam na najlepsi nacin pokazati sta je to ljubav.  Da vas usreci, da vam pruzi emociju i srecu o kojoj ste do sada mogli samo da mastate…  Vi ste to zasluzili. Period koji je iza vas nije bio lak  ali  nema svrhe da mislite o tome. Posvetite se sadasnjosti i  svemu onome sto vas ceka jer nema nimalo sumnje da cete biti zadovoljni    i da ce    buducnost  biti lepsa od vase proslosti.

To i jeste ono sto je najvaznije od svega, a vi ste bez imalo sumnje svu tu srecu zasluzili.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2