Izaberi simbol i saznaj DA LI TI OVA GODINA donosi NOVAC, LJUBAVNU SRECU ili VELIKO RAZOCARENJE?!

Izaberi simbol i saznaj DA LI TI OVA GODINA donosi NOVAC, LJUBAVNU SRECU ili VELIKO RAZOCARENJE?!

28. siječnja 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja je mnogo toga loseg prosla u zadnje vrijeme. Nije ti sve poalzilo za rukom onako kako si ti to zelio, ali ti se na svoj zivot nikada ne zalis. Uvijek nastojis  da iz svakog poraza izvuces samo lekciju koja ce ti posluziti kao primjer sta treba da promjenis.

Veoma si uporna osoba koja zna sta zeli i koja od svojih ciljeva nikada ne osustaje. Uvijek si se mnogo trudio da postignes ono sto si zamislio.

Koliko god razocarenja bilo iza tebe, nikada nisi zelio da stanes. Veliki si borac za svoju srecu, ali i za srecu svoje porodice.

Novac je taj koji ti trenutno stvara velike probleme, jer ti zaista rads mnogo, ali novca je sve manje. U ovoj godini mnogo toga ce da se promjeni na bolje kada je tvoj novcana situacija u pitanju. Pred tobom su mjeseci u kojima ce ti poci za rukom da ostvaris jedan veliki poslovni san. Samim tim i veliki novci stizu u tvoj zivotu koji ce ti biti odl velikog znacaja.

Ova godina ti donosi novcanu srecu kao nikada so sada. Problemi koji te trenutno prate uskoro pripadaju tvojoj proslosti. Ova godina ce mnogo toga u tvom zivotu da promjeni na bolje.

 

SIMBOL BROJ 2

Tebi je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Osoba si koja uvijek nastoji da se izbori za tu ljubavnu srecu  i koja od svog partnera nikada ne odustaje. Ti si vjerna i iskrena osoba  koja mnogo cini za voljenu osobu. U tvojoj vezi mora da vlada veliko povjerenje, jer ti vezu bez povjerenja ne mozes da zamislis.

U ovoj godini ces nazalost morati da se suocis  sa velikim bolom i razocarenjem.

Osoba koju volis najvise na ovom svijetu ce napraviti jedan korak koji ce tvoje dobro srce slomiti na hiljadu komada. Velike promjene su pred tobom koje ti se nece mnogo dopasti. Ti ces u ovoj godini morati da se suocis sa cinjenicom da voljena osoba nije bila iskrena prema tebi, sto ce znaciti i kraj vase veze.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2