LJUBAVNI HOROSKOP za   29. JANUAR: Ovaj dan je SAVRSENA PRILIKA da jedan zodijak  pocne LJUBAVNU VEZU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. JANUAR: Ovaj dan je SAVRSENA PRILIKA da jedan zodijak pocne LJUBAVNU VEZU!

27. siječnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Sa današnjim planetarnim aspektima teško da ćete ostati kod kuće i čitati knjigu. Moraćete izađi, krenuti u akciju i ići na mesta koja vas inspirišu. Bilo da je u pitanju ples u dvorani ili meditacija pored reke, biće to ona atmosfera koja obećava sjajne romantične momente.

BIK

Zvezde vam poručuju danas da je vašoj vezi potreban novi pravac, iako vi možda još niste otkrili u kom pravcu želite da ona ide. Moraćete posegnuti za svojim najdubljim željama i potrebama, videti malo dalje u budućnost i saznati da li je to pravac u kom želite da se vaša veza kreće. Vaši zajednički ciljevi mogu vas povezati na višem nivou. Potražite ih!

BLIZANCI

Ponekad u životu, bez obzira koliko ste pokušavali da dostignete cilj i isprobali sve pouzdane metode koje koriste drugi, jednostavno nešto ne štima. Zvezde vam poručuju da vaš ljubavni život treba podići na viši nivo i uneti malo više strasti. Iskoristite sve materijalne stvari koje su vam pri ruci da napravite pravu romantičnu atmosferu večeras. Strast će doći sama od sebe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4