LJUBAVNI HOROSKOP za   29. JANUAR: Ovaj dan je SAVRSENA PRILIKA da jedan zodijak  pocne LJUBAVNU VEZU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. JANUAR: Ovaj dan je SAVRSENA PRILIKA da jedan zodijak pocne LJUBAVNU VEZU!

27. siječnja 2021. 0 By Lala

VAGA

Zvezde bi danas mogle uneti malo čarolije u vašu vezu. Taman na vreme, jer ste pomislili kako već odavno nemate uzbuđenja. Pitate se da li između vas postoji strast? Sigurno je da postoji, ali je najverovatnije potrebno da se slože kockice i usaglasite, kako bi ona doživela svoj pravi momenat. Iskoristite poruku od zvezda danas.

ŠKORPIJA

Danas ćete morati pronaći razliku između strasti i romantike, jer postoji velika razlika. U vašoj vezi izgleda da jedno blokira drugo, ali to ne mora da bude tako. Sve što treba da uradite je da pronađete ključ koji otključava različite aspekte vas i vašeg partnera i onda ga iskoristite u skladu sa tim.

STRELAC

Ponekad ljudi pribegavaju svakakvim manipulativnim igrama u vezi, kako bi dobili ono što žele ili jednostavno privukli pažnju. Naravno, uglavnom je dovoljno samo da se kaže šta se želi, ali to se ne radi zbog straha od odbijanja. Danas biste mogli biti u prilici da razumete sebe kada se radi o tako nečemu. Razmislite kako različite igre u stvari udaljuju vas i partnera.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4