U narednim  sedmicama OVI zodijaci ce IMATI tu SRECU da UPOZNAJU svoju SRODNU DUSU!

U narednim sedmicama OVI zodijaci ce IMATI tu SRECU da UPOZNAJU svoju SRODNU DUSU!

28. siječnja 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Ne moze se reci da vas je pratila najveca sreca u zadnjem periodu kada je ljubav u pitanju. Neka desavanja koja su iza vas sigurno vam nisu lako pala, ali u ljubav niste gubili nadu. Osoba ste koja je uvijek vjerovala sa ljubavna sreca i za nju postoji, jer ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja.

Vi vazite za zodijaka koji nikada ne odustaje od onoga sto mu je bitno. Ljubav je veliki dio vaseg zivota i samim tim bitna stvar koje se vi necete odreci. Razocarenja su pripadala vasem zivotu, ali to je vama samo davalo dodatnu snagu ,nikada razlog da osustanete od svoje ljubavne srece.

Povjerenje je to koje mora da vlada u jednoj vezi, ali upravo to povjerenje ste u svoju bivsu ljubav izgubiti.

Vladavina vodolije donosi velike promjene u vas zivot. Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koji ce vas zivot iz korijena promjeniti. Ovo je period u kojem vlada velika sreca, jer dugo ste cekali da prava osoba udje u vas zivot.

Susret koji slijedi mnogo ce vas  usreciti, jer vi upoznajete ljubav svog zivota. Velika sreca je pred vama u koju pored svih nadanja ni sami na pocetku necete moci vjerovati. Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu.

 

DJEVICA

Vama je ljubav uvijek bila od velikog znacaja, jer vi ste bice koje bez ljubavi ne zeli da bude. Niste zurili u potrazi za novim partnerom, jer je bivsa veza ostavila los trag na vasem srcu. Ipak ljubavi se niste odrekli, ali oprezni ste sigurno postali.

Zarekli ste se da necete dozvoliti da vam ponovo neko slomi vase sobro srce, jer ono je u zadnjpj vezi zista pretrpjelo mnogo.

Vladavina vodolije vas put spaja sa osobom koja je zapravo vama  uvijek i bila sudjena.

Jedan susret ce promjeniti mnogo toga. Mada ce vas na pocetku muciti sumnje, vrlo brzo cete shvatiti da ste upoznali pravu osobu.

Razocarenja od ove ljubavi koja je pred vama ne ocekujte.  Vama je velika sreca sudjena u kojoj cete iskreno uzivati. Vrijeme je i bilo da vas velika ljubavna sreca pogleda jer vi ste nju iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2