LJUBAVNI HOROSKOP za   29. JANUAR:    Bice ovo miran dan, bez  trzavica i promena, ali jednog zodijaka ipak OCEKUJE SVADJA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. JANUAR: Bice ovo miran dan, bez trzavica i promena, ali jednog zodijaka ipak OCEKUJE SVADJA!

28. siječnja 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Vi danas necete moci da objasnite vasem partneru da ga niste  nista slagali i da nista ne krijete od njega. Imajte da je njemu najvaznije samo da   bude sa vama i da mu je mnogo stalo i da se zato tako ponasa i pokusajte imati strpljenja.

BIK

Nema razloga za brigu ali ni za srecu jer vam danasnji dan   nece doneti bas nista. Nema zapravo razloga ni da mislite o emocijama danas i zato je bolje da se posvetite poslu i nekim drugim stvarima koje vam ovih dana   stvaraju probleme.

 

BLIZANCI

Miran je dan pred vama ali se u vecernjim casovima sve menja ako ste u vezi jer ma koliko vi to  pokusavali da izbegnete sigurno ce doci do svadje izmedju vas i vase voljene osobe. Imajte na umu da je to ono sto nikako necete moci da  sprecite ali pazite da u toku svadje ne kazete nesto pogresno.

RAK

Lose se osecate jer ste slagali vasu voljenu osobu. Nije vam to bila namera i to zaista niste hteli ali prosto niste imali srca da  joj kazete istinu za koju znate da bi je zabolela. Sada se nosite sa tim  sto ste napravili…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ako vam  nesto smeta   u vezi u kojoj ste onda morate  biti iskreni i otvoreno reci o cemu se radi. Shvatite da necete dobiti nista time sto cete cutati osim sto ce  voljena osoba misliti da je sve u redu,a vi zapravo nikad nesrecniji niste bili.

DEVICA

I dalje vam je potrebna samoca.Da vas niko ne dira i da   budete sami sa svojim mislima.To je itekako moguce ali bi ste ipak trebali malo vise da izlazite jer samoca nema pozitivan utisak na vas kako vam se cini..

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2