Ovi zodijaci ce u FEBRUARU SAZNATI da ljubav VOLJENE OSOBE nije iskrena!-Veliko RAZOCARENJE ih ocekuje!

Ovi zodijaci ce u FEBRUARU SAZNATI da ljubav VOLJENE OSOBE nije iskrena!-Veliko RAZOCARENJE ih ocekuje!

26. siječnja 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste osoba koja za ljubav cini sve i kada se sve cini nemoguce, vi u ljubav vjeru ne gubite. Osoba ste koja uvijek sve cini za srecu voljene osobe i koja uvijek sve cini za tu srecu. Vasa ljubav je uvijek iskrena i nikada u zivotu necete slagati ili prevariti voljenu osobu.

Bice ste koje vjeruje u ljubav i koje nikada nece izgubiti tu vjeru.

Vama je ljubav sve u zivotu , ali ta ljubav ce u mjesecu februaru doci do velikog iskusenja. Osoba koju volite vise od bilo koga na svijetu ce u mjesecu februaru da napravi jedan potez koji ce vase srce slomiti na hiljadu komada. Vama ce vas partner priznati gorku istinu koja ce vam slomiti srce. Ljubav vaseg partnera nije vise iskrena i to ce vam vas partner i priznati.

Necete moci vjerovati u ono sto cete cuti jer vasa ljubav je uvijek samo iskrena bila.

Slijedi vam mjesec u kojem cete biti i vise nego razocarani jer cete saznati da je ljubav vaseg partnera vec dugo vremena bila lazna. Istina je da vam nece biti lako, ali vi cete pronaci nacin da izadjete iz bola koji ce biti pred vama.

Vama ta ljubav nije sudjena, vama je iskrena ljubav sudjena koja ce vam samo srecu donijeti.

Nece vam biti lako, ali vi cete nauciti da se izborite sa svojim bolom.

Niste to zasluzili, ali sudbina prosto zeli da saznate istinu ma koliko ona bolna bila. Tezak period je pred vama, ali vi cete uspjeti da se izborite sa svim bolom koji je pred vama u mjesecu februaru.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2