Ovo je HOROSKOP samo za DAME:  Evo sta  vas ocekuje u NAREDNIH 28. dana FEBRUARA –  koja DAMA ce biti NAJSRECNIJA?!

Ovo je HOROSKOP samo za DAME: Evo sta vas ocekuje u NAREDNIH 28. dana FEBRUARA – koja DAMA ce biti NAJSRECNIJA?!

26. siječnja 2022. 0 By Maja

ZENA-OVAN

Mjesec koji je pred vama donosi vam savrsenu priliku da poboljsate vase finansije. Pruza vama se jedna poslovna prilika koja bi mogla mnogo toga da promjeni.

Ljubavna sreca ce vam biti i vise nego naklonjena, jer vas partner cini sve kako bi vi bili sretni. Zsluzili ste tu srecu kao malo ko drugi.

Slobodnim damama rodjenim  u znaku ovna slijesi susret sa jednim pravim dzentlmenom koji ce vas oduseviti.

 

ZENA -BIK

Pred vama je mjesec koji donosi veliku poslovnu srecu. Napokon cete uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san.

Ljubavna sreca ce vam biti manje naklonjena, jer vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo razocarati. Sanse su velike da cete mu okrenuti ledja za sva vremena.

Slobodne dame rodjene u znaku bika u mjesecu februaru pruzaju jos jednu sansu bivsoj ljubavi.

 

ZENA -BLIZANAC

Pred vama su dani u kojima cete se morati suociti sa velikim poslovnim problemima. Vas ocekuju nove obaveze i velike promjene koje vam nikako nece ici u korist.

Ali kada je  ljubav u pitanju vas partner ce vam u svakom trenutku biti oslonac, jer vasa bol je njegova bol, mada vi to ponekad i ne primjetite, ali mnogo ste voljeni.

Slobodne dame rodjene u znaku blizanca ce jedna osoba da odusevi, ali budite oprezni. Namjere tog covjela nece biti ozbiljne.

 

ZENA -RAK

Pred vama je jedan mjesec u kojem vam na samom pocetku  nece biti sve po volji kada je vas posao u pitanju. Mnogo toga ce se desavati sto ce vam mnogo smetati. Ipak sredinom mjeseca vi cete uspjeti da se izborite za dvoje pravo.

Sa voljenom osobom samo uzivate i vasoj sreci niko i nista nece moci da stane na put.

Slobodne dame rodjene u znaku raka ce uzivati u lijepom drustvu, ali prava ljubav vam nije sudjena ovog mjeseca.

 

ZENA -RAK

Pred vama je mjesec u kojem ce vam na poslovnom polju mnogo toga polaziti za rukom. Novcani dobici stizu i niko sreniji od vas nece biti.

Velika sreca vas ocekuje i na polju ljubavi, jer vas u narednom mjesecu ocekuje jedno predivno iznenadjenje.

Vas partner ce vam ispuniti jednu vasu veliku zelju.

Velika sreca prati i slobodne dame rodjene u znaku raka,  jer u narednom mjesecu dolazi do susreta sa vasom srodnom dusom.

 

ZENA-LAV

Kada je  poslovna sreca u pitanju, nema sumnje  u to da cete vi do kraja narednog mjeseca postici mnogo na poslovnom polju. Poci ce vam za rukom da se izborite protiv muskih radnih kolega koji su do sada stajali na putu ka vasoj sreci.

Vi cete svima dokazati koliko jedna zene moze i svoj poslovni san cete ostvariti.

Ljubavna sreca vam je manje naklonjena, jer dolazi do velikih nesuglasica sa vasim partnerom , i jedno saznanje ce vas natjerati da jos jednom promislite vasu vezu.

Slobodnim damama rodjenim u znaku lava slijedi jedan sudbonosni susret sredinom mjeseca.

 

ZENA-DJEVICA

Vama je velika poslovna  sreca sudjena , jer vi cete uspjeti da se izborite za poboljsanje vasih finansija. Slijedi vam unapredjenje koje ce vam donijeti vecu sumu novca.

Ljubavna sreca nece vam biti toliko naklonjena, jer vas partner nikako da vam bude oslonac, vec od vas ocekuje da vi sve za njega cinite. To u narednom mjesecu morate promjeniti, jer vas partner ne zna da cijeni ljubav koju ima na svojoj strani.

Slobodne dame rodjeneu znaku djevice poceti ce da razmisljaju o povratku bivsoj ljubavi.

Nikako da krenete dalje i da pocnete zivjeti sretniji zivot bez njega, jer on vam je do sada najvise razocarenja donio. Razmislite u miru da li on vrijedi vasih suza, jer sve sto se je desavalo u proslosti, desit ce se opet.

 

Nastavak na slejdecoj stranici…

Stranice: 1 2