PUN MESEC u znaku LAVA :  Dva znaka ce IMATI SRECE, a jedan ce DOZIVETI NAJBOLNIJE TRENUTKE  u zivotu!

PUN MESEC u znaku LAVA : Dva znaka ce IMATI SRECE, a jedan ce DOZIVETI NAJBOLNIJE TRENUTKE u zivotu!

28. siječnja 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

Inace ste bice koje pokazuje mnogo strpljenja, ali u punom mjesecu u znaku lava vi cete biti i vise nego napeti. Mada za to necete imati razloga , vi necete moci da sakrijete svoje emocije. Ovaj fenomen vama donosi veliku srecu zato pokusajte da se usredocite na sretne trenutke koji su pred vama. Vi cete u punom mjesecu u znaku lava imati mnogo srece posebno kada je vas posao u pitanju. Dolazi do velikih promjena jer vi dobijate jedan poziv koji ce vas mnogo usreciti.

Lose raspolozenje bi vrlo lako moglo da predje u veliku radost, jer vijesti koje cete dobiti mnogo ce vam znaciti.

Velika sreca je  pred vama jer vama su poslovne promjene itekako potrebne. Sreca ce vam biti naklonjena,jer poziv koji dolazi mnogo srece ce vam donijeti. Vama slijede promjene koje ce vam donijeti velike novce koji su vam potrebni da rijesite probleme  koji su vas trenutno zadesili. Veliki ste sretnik jer vama su sretne zvijezde itekako naklonjene. Sreca vas prati i nece tako lako otici sa vase strane. Vama ovaj fenomen donosi srecu koja ce ostati uz vas na svakom koraku.

 

JARAC

Ovaj fenomen nije povoljan za vas, sto vise vama donosi promjene koje ce vas mnogo razocarati. Inace ste bice koje za ljubav cini sve, i kada je voljena osoba u pitanju vi granice ne poznajete. Prema voljenoj osobi ste uvijek veoma osjecajni i iskreni, ali vas ce upravo vasa voljena osoba  mnogo razocarati i samo vam veliku bol donijeti.

Vi cete u punom mjesecu u znaku lava saznati bolnu istinu koja ce vam slomiti srce.

Velika tuga ce poceti da vas prati, jer vi cete saznati da niste jedina osoba u partnerovom zivotu. Pred vama su velike promjene koje ce vas mnogo razocarati , jer tako nesto od voljenog bica nikada niste ocekivali. Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena, ali ljubav vaseg partnera nije. Pred vama su promjene koje ce vasu vjeru ljubav uzburkati, ali nikada vi od te ljubavi necete odustati. Vrijeme je za promjene na kojima cete mozda na kraju ipak biti zadovoljni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2