DOK VLADA VODOLIJA: Ovan ce pronaci DAVNO IZGUBLJENU LJUBAV, Jarac ce dobiti VESTI koje DUGO CEKA….

DOK VLADA VODOLIJA: Ovan ce pronaci DAVNO IZGUBLJENU LJUBAV, Jarac ce dobiti VESTI koje DUGO CEKA….

5. veljače 2024. 0 By Maja

OVAN

Vi ste bice koje je uvijek vjerovalo u iskrenu ljubav. Nikada vi niste zeljeli dozvoliti  da vam neko upravlja zivotom. Nazalost u proslosti su se mnogi u vasu vezu sa jednom divnom osobom upetljali, i ta veza je sada proslot.

Vi niste bice koje tek tako lako zaboravlja. Nikada svoju bivsu ljubav niste zaboravili, mada se dugo niste vidjeli , vasa ljubav ne  blijedi. Vama je ta osoba uvijek bila sudjena, jer ta ljubav je bila iskrena.

U vladavini vodlije vi srecete svoju staru ljubav i ponovo ce da se rodi ljubav medju vama. Zapravo ona je uvijek bila tu, ali vremena je trebalo dok je sudbina pocela da sastavlja  vase puteve.

Pred   vama je velika sreca koja ce vas ostaviti bez daha. Ljubavna sreca sa bivsom ljubavi je pred vama. Niko sretniji od vas nece biti.

DJEVICA

Vi ste bice koje je poznato po tome da se vodi samo svojim emocijama , pa makar te emocije vama i ne isle u korist. Osoba ste koja zivi  za ljubav i koja se za tu istu ljubav iskreno bori.

Ljubav je vasa zivotna vodilja, jer vi nikada necete prevatiti volejnu osobu, nikada izdati. Razlog je jednostavan, vi postujete ljubav.

U zadnjem periodu niste imali mnogo srece na polju ljubavi, ali vi nikada niste prestali da vjerujete u svoju ljubavnu srecu. Trenutno ste sami, ali ne zurite u novu vezu, jer su rane zbgog bivse ljubavi jos uvijek veoma svjeze.

Ipak u vladavini vodolije dolazi do velikih promjena. Vi cete naime da upoznate svoju srodnu dusu, osobu o kakvoj ste uvijek mastali. Pred vama je velika ljubavna sreca na kojoj ce vam mnogi samo zavidjeti.

Pred vama su velike promjene koje ce vam mnogo znaciti jer vama napokon dolazi velika ljubav u vas zivot. Sreca kakvu ni sami nikada niste mogli zamisliti. Sa osobom koju cete upoznati vi cete samo za iskrenu srecu znati.

Problemi i razocarenja pripadaju vasoj proslosti. Velika ljubavna sreca vam je naklonjena koja ce vas cijeli zivot promjeniti, ali samo na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2