Izaberi svog ANDJELA CUVARA i on ce ti reci sta te ceka do kraja mjeseca februara!Jedan ti donosi novu ISKRENU LJUBAV!

Izaberi svog ANDJELA CUVARA i on ce ti reci sta te ceka do kraja mjeseca februara!Jedan ti donosi novu ISKRENU LJUBAV!

2. veljače 2023. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek mnogo cinila za svoju srecu. Nikada sebi nisi dozvolio da zavisis od drugih. Koliko god ti tesko bilo ti vjerujes u sebe, jer samo tako si i naucio. Iza tebe su razna desavanja koja ti nisu lako pala, jer mnogo toga ti je znalo krenuti naopako. Ipak uvijek si se nadao da ce i tebe velika sreca pogledati, jer ti vjerujes u svoju srecu. Osoba si koja se mnogo trudi i koja nece odustati ni kada je najteze. Ti si bice koje se nada svojoj sreci, ali i koje za svoju srecu mnogo cini. Andjeo kojeg si izabrao sluti velikoj poslovnoj sreci u narednom mjesecu jer tebe ocekuju velike promjene koje ce tebi biti od velikog znacaja.

Novcana sreca ce tebi napokon biti naklonjena jer ti ces ostvariti dobitke kao nikada do sada u svom zivotu. Sreca tebi postaje vjerna pratilja i ti ces postici sve sto si naumio na poslovnom polju. Ni sam neces moci vjerovati koliko srece tebe prati, jer novac koji dolazi mnogo ce ti pomoci da se udaljis od problema koji te trenutno prate.

 

ANDJEO BROJ 2

Ti si bice koje zivi za ljubav. Nikada ti nista nije moglo dati snagu kao sto je to mogla iskrena ljubav. Neko si cija je ljubav zivotna vodilja i ko se iste nikada nece odreci. U zadnje vrijeme nije ti velika sreca bila naklonjena, ali ti nadu nisi gubio. Imao si osjecaj da tebe neko ceka, da prava ljubav tek dolazi.

Tvoj osjecaj tebe nije prevario, jer ti ces uskoro da upoznas jednu osobu koja ce tvoj zivot iz korijena promjeniti. Prd tobom je sreca jer ti upiznajes svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu. Uvijek si se takvoj sreci nadao i ona ce napokon da pokuca na tvoja vrata. Mnogo toga ce se promjeniti, ali samo u jednom ljepsem pravcu. Vrijeme je za veliku ljubav, i ona ce uskoro da pokuca na tvoja vrata. Do kraja godine ti ces sa tom osobom zaploviti u bracnu luku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2