Ova TRI  zodijaka ce U FEBRUARU nakon  mnogo patnje konacno PRONACI LJUBAVNU SRECU!

Ova TRI zodijaka ce U FEBRUARU nakon mnogo patnje konacno PRONACI LJUBAVNU SRECU!

30. siječnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi ste bice kojem je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu. Osoba ste koja za ljubav cin sve, jer zaista vasa ljubav nema granice. Mnogo srece na polju ljubavi niste imali jer kao da ste uvijek bili u vezi sa pogresnom osobom koja vasu ljubav ne umije da cijeni. Ne ocekujete da vam se neko divi, ali postovanje u jednoj vezi je za vas nesto sto se podrazumijeva. Ljubav je vama sve i vi ste za voljenu osobu spremni sve da ucinite.

Postovanje ocekujete zauzvrat jer niste neko ko ce dozvoliti da se bilo ko igra sa vasim osjecanjima ma koliko vi voljeli.

U mjesecu februaru napokon ljubavna sreca pocinje da prati vase korake. Pred vama je susret koji ce sve promjeniti. Vi cete u mjesecu februaru da upoznate svoju najvecu ljubav do sada. Pred vama je ljubavna sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Dolazi do velikih promjena u vasem zivotu jer velika ljubav je vama sudjena. Vi cete sresti osobu svog zivota koja vam razocarenje sigurno nece donijeti. Mnogo ste patili zbog ljubavi, ali vasoj ljubavnoj patnji dolazi kraj jer vi cete samo za veliku srecu znati.

 

LAV

Osoba ste kojoj nije bilo lako u zadnje vrijeme kada je ljubav u pitanju. Mnogo toga se je desavalo sto vam je na kraju slomilo srce, ali u pravu ljubav nikada niste prestali da vjerujete. Ljubavna sreca vam nije bila naklonjena, jer vas je posebno vas zadnja veza mnogo razocarala.

Imali ste velike nade i vjerovali ste u tu ljubav, ali ona vam nije donijela srecu koju ste ocekivali. Iza vas je jedno veliko razocarenje, ali zato je pred vama velika ljubav.

Uskoro ce vam jedna osoba koja vam je uvijek bila jako draga priznati svoju ljubav.

Velika ljubavna sreca je pred vama jer ta osoba vraca ljubav i radost u vas zivot. Pred vama jesu promjene, ali te promjene ce vam samo veliku srecu donijeti.

Dolazi do promjena koje ce vasem zivotu vratiti sjaj i srecu za koju ste mislili da vam se vise tako nece desiti. Ljubavna sreca je pred vamaje naredni mjesec je mjesec u kojem vlada velika ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2