DNEVNI HOROSKOP za 1. FEBRUAR:  Jednom zodijaku ce OVAJ MESEC poceti SAVRSENO!

DNEVNI HOROSKOP za 1. FEBRUAR: Jednom zodijaku ce OVAJ MESEC poceti SAVRSENO!

31. siječnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

Posao:Poceli ste sa radom u jednoj inostranoj kompaniji i imali ste velika ocekivanja ali vas je docekao hladan tus jer je jedno bilo pre a jedno je sada i vi se pitate sta dalje.

Ljubav:Shvatite da trebate vec jednom da odrastete .Lepo je biti dete u dusi, ali vi se tako ponasate stalno i too partneru i smeta. malo se uozbiljite.

Zdravlje:Pojacajte unos tecnosti.

 

 

SKORPIJA

posao:Jako povoljan dan je danas za vecinu zaposlehih Skorpija jer imate raloga da verujete i da ce finansijsko stanje na kraju meseca biti mnogo bolje nego sto je sada.

Ljubav:Danas je dan za evociranje uspomena i za ciscenje duse od bolnih secanja.Krenite dalje,Te osobe nisu vredne vaseg nerviranja.

Zdravlje:Posetite lekara i obavite sistematski pregled.

 

 

STRELAC

Posao:Nemojte se danas svadjti sa vasim kolegama jer svako ima pravo na svoje misljenje, pa i vi na svoje.Malo se vise kreativno izrazavajte umesto da smisljate kako da odgoborite na neku uvredu ili prigovor.

Ljubav:Ista situacija je i u vasem porodicnom domu, ali vi ste danas vec poprilicno iscrpeli snagu sa posla tako da vas nista drugo ne zanima osim da spavate.

Zdravlje:Cuvajte se u saobracaju.

 

 

JARAC

Posao:Ako danas pomisljate da provaravate bilo kakvu dokumantaciju zaboravite na to. IZgubicete samo vreme jer nista necete pronaci.

Ljubav:Necete drugu ljubav , a ovu vise nemate. Imate vremena koliko zelite .Dajte sebi malo od njega da se oporavite.

Zdravlje:Manje se nervirajte.

 

 

 

VODOLJA

Posao:U poslu danas nema nekih vecih promena sve ide svojim tempom, a obaveze su vam iste svaki dan tako da ste vec i navikli na njih.

Ljubav:Danas vam je ocajno trebao neko sa kim cete popricati, neko ko ce vas razumeti  i dati vam svoju podrsu ali vi ste danas sami i nemate nikog.Jako vam je tesko.

Zdravlje:Posetite endokrinologa, sto pre.

 

 

RIBE

Posao:Izborite se za svoje ja i da se i vasa rec cuje. Podsetite sve koliko ste vi vazan deo ekipe i koliko ste nezamenljivi.

Ljubav:Volite i dalje osobu koja je vas napustila jer nije osecala tu ljubav ali sanse za bolje sutra postoje, potrudite se.

Zdravlje:POjacajte unos vitamina i jedite vise voca.

 

Stranice: 1 2