IZABERI PRINCEZU i saznaces SUDBINU svog LJUBAVNOG ZIVOTA: DA LI ces UMRETI SAMA ili CES  biti VECNO VOLJENA?

IZABERI PRINCEZU i saznaces SUDBINU svog LJUBAVNOG ZIVOTA: DA LI ces UMRETI SAMA ili CES biti VECNO VOLJENA?

6. siječnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU PRINCEZE BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku princeze broj jedan, jako ste ponosan covek.

Osim ozbiljnosti koju pokazujete u izvesnim situacijama, velika je doza i vaseg ponosa.

Vi ste neko cija je glavna osobenost ponos i vi ste neko koga je cesto tesko zamisliti drugacijeg.

Mnogi  u vasoj okolini vas znaju kao ozbiljnog , ponositog, ali cesto i krutog i suzdrzanog coveka. Vasa  je mera granica do koje cvrsto drzite i ne odustajete od nje.

Cak i da biste presli preko nje, sebi necete dati jer ce vas uvek upozoriti vas ponos. U mnogim sitauacijama, ste jako i kriticni ali ste i  samokriticni.

U ophodjenju ste odmereni i uvek merite reci tako da se trudite da nikada nikoga ne povredite. Bas zato nikada ne brzate sa recima.

Vas svet je zasnovan na vasim poslovnim uspesima, na vasem znanju i radu. Vi ste jako inteligentni kao osoba, kao radnik koji je sposoban da kreira. Vase emotivno polje je puno negativnih struja jer ste tu neumoljivi.

I vasa poslednja ljubav je trpela vas ponos. Bas kao i sve druge vase veze pre nje.Vi ste neko ko voli na vrlo ogranicen i licno svoj nacin.

Kao da izmedju vas i vaseg voljenog bica stoji zid vaseg ponosa, tvrd poput velikog kineskog  zida. Partnera to boli, jer greske su moguce, ali ih treba prastati.

Po prastanju ste neumoljivi, a to je dokaz  da ste u stanju da izgubite cak i kada volite, ali niste u stanju da oprostite.

To je vrlo lose po vas, a bilobi dobro da malo od svoga ponosa pogazite. Bar  biste tada bili sretni, a ovako  cete biti samo ponositi ali ljubav necete osetiti.

Zato budite manje ponosni, za radi licne ljubavi i srece. Manje ponosa i vise price i tolerancije, i vasa sreca ce biti jako lepa.

Doza vaseg zatezanja i ponosa koji ispoljavate kao nadmoc, samo ce vas dovesti da budete sami, i u dusi neostvareno bice po potanju ljubavi i emocija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2