Ljubav na PRVI POGLED,RASKID ILI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI?Slika koju izaberes otkriva ste te ocekuje na POLJU LJUBAVI u mjesecu FEBRUARU!

Ljubav na PRVI POGLED,RASKID ILI POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI?Slika koju izaberes otkriva ste te ocekuje na POLJU LJUBAVI u mjesecu FEBRUARU!

8. veljače 2024. 0 By Maja

SUNCE BROJ 1

Ti si osoba kojoj je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu. Osoba si koja vjeruje u ljubav i koja se iste nikada nece odreci. Iza tebe su neka desavanja koja su ti slomila srce, ali ljubav je bila ostala tvoja vodilja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikada se nisi prestao nadati da ce i tebe ljubavna sreca pogledati, mada je sve izgledalo kao da te ta sreca zaobilazi. Osoba si koja vjeruje da je svakoj osobi ljubav sudjena.

Razocarenja kroz koja si prolazio nisu ti mogla oduzeti nadu da ces i ti jednog dana upoznati ljubav svog zivota.

U mjesecu februaru tvoja najveca zelja ce da se ostvari. Pred tobom je susret sa osobom koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. Sreca koja tebe ocekuje ne desava se cesto. Ljubav na prvi pogled ce da sedesi, jer ti ces sresti ljubav koja je tebi uvijek bila sudjena. Sudbini je trebalo malo vise vremena da spoji vase puteve, ali uskoro ce upravo to da se desi.

Ljubavna sreca je pred tobom kakvoj se ni sam nisi mogao nadati, jer tvoja srodna dusa u tvoj zivot samo veliku srecu donosi. Vrijeme je za velike promjene koje ce potvrditi ono u sto si ti uvijek vjerovao, a to je da ljubavna sreca za svakoga postoji. Tvojoj je trebalo malo vise vremena da stigne do tebe, ali zato ce ta ljubav biti iskrena i puna srece.

 

SRCE BROJ 2

Za tebe je uvijek vazilo pravilo da u ljubavi iskrenost mora postojati. Ti si iskrena osoba i samo istinu zelis i od svog partnera da cujes.

Ti si osoba koja preko lazi nce preci, jer u ljubavi za lazi nema mjesta. U proslosti si morao da se suocis sa razocarenjima koje su lazi prouzrokovale i zarekao si se da to nikada vise neces tolerisati.

Nazalost je pred tobom mjesec u kojem ti nece biti lako,jer upravo ces ponovo sa velikim razocarenjm morati da se suocis.

Tvoja voljena osoba ce tebi priznati da nije uvijek bila iskrena prema tebi i istina koju ces saznati mnogo cete zaboljeti. U mjesecu februaru ti ces donijeti jednu vaznu odluku koja ce znaciti kraj tvoje veze.

Mozda ces sa vremenom oprostiti, ali bice potrebno mnogo suza dok shvatis da je tvoja ljubav tebi bila nevjerna.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2