PUN MJESEC je bio 28. JANUARA ali ce  ova tri zodijaka tek sada   IMATI POSLJEDICE –   SRUSICE IM SE ZIVOT kao KULA OD KARATA!

PUN MJESEC je bio 28. JANUARA ali ce ova tri zodijaka tek sada IMATI POSLJEDICE – SRUSICE IM SE ZIVOT kao KULA OD KARATA!

31. siječnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Inace ste osoba koja je puna samopouzdanja, i koja se trudi da ostvari svaki svoj cilj. Nikome ne dozvoljavate da vam rusi nade, jer vi se mnogo trudite da postignete sto ste zamislili. Kada je poslovna sreca u pitanju, tu ste jaki i veoma odlucni.

Neke probleme koji su vas pratili na poslovnom polju uspjeli ste da rijesite i sad se nadate da ce vam napokon sve krenuti na bolje. Nazalost uticaj punog mjeseca na vaseg zodijaka je ostavio posljedice koje vam nece samo dobro donijeti.

Tek sada dolazi do izrazaja da kakav je uticaj pun mjesec ostavio na vas. Vasi poslovni planovi se nece tako brzo ostvariti, jer ce doci do velikih problema na poslovnom polju. Imali ste najbolje namjere, ali nece vam poci za rukom da ostvarite ono sto ste naumili. Sticajem okolnosti  doci ce do novcanih izdataka umjesto dobitaka.

Poslovna sreca vam jos jednom okrece ledja, i vi cete morati da se pomirite sa tim da vam posao nece ici onako kako ste zamisljali. Sreca vas zaobilazi jer je je pun mjesec na vaseg zodijak uticao jako lose , sto ce dovesti do poremecenja svih vasih poslovnih planova.

U periodu koji je pred vama nece vam biti lako, ali morat cete da pokazete snagu i da se zauzmete za ono sto vam je bitno, bez obzira koliko tesko vam bilo. Jos ce da vam  podje za rukom da postignete sto ste naumili, ali prvo cete se morati suociti sa jednim velikm razocarenjem.

 

BLIZANCI

Imate velike planove kada je vas ljubavni zivot u pitanju, i nadate se da cete svoje planove i ostvariti. Vasa ljubav prema voljenoj osobi nema granice, ali uskoro cete primjetiti koliko je pun mjesec k+lose uticao na vasu vezu. Dok vam trenutni sve izgleda kao da je u redu, uskoro dolazi di velikih promjena koje ce vas mnogo razocarati. U danima koji su pred vama voljena osoba ce vam priznati nesto sto ce vam slomiti srce.

Vasi planovi se ruse, jer vi necete ostvariti ono sto ste naumili . Vasi planovi se ruse kao kula od karata, i to sve zvog uticaja punog mjeseca koji tek sada dolazi do izrazaja. Posljedice koje je ostavio na vasu vezu ce biti veoma lose, i vi cete sa mnogim problemima morati suociti. Isitina je da vam nece biti lako u danima koji su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2