FEBRUAR ce OVIM znacima DONETI samo NAJGORE-SLOMLJENO SRCE,IZDAJU VOLJENIH i VELIKI BOL…

FEBRUAR ce OVIM znacima DONETI samo NAJGORE-SLOMLJENO SRCE,IZDAJU VOLJENIH i VELIKI BOL…

31. siječnja 2024. 0 By Maja

BIK

Vi ste bice koje je uvijek vjerovalo u iskrenu ljubav, ali u zadnje vrijeme i sami primjetite promjene na vasem partneru. Ne zelite nista da govorite, ali vase sumnje iz dana u dan postaju samo jace. Osoba ste kojoj je potrebna iskrenost i koja bez iskrenosti ne zeli da bude. Uvijek ste vjerovali da izmedju vas i voljene osobe postoji prava ljubav, ali  i sami polako prestajete da vjerujete u to.

Pred vama je jedan period u kojem cete saznati sve. Cijelu istinu koja ce vam slomiti srce. Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije uvijek bila vjeran partner i da vas je tjesila lazima. Vi ste tako nesto i sumnjali ali kada saznate sve nece vam biti lako. Ovaj mjesec vam sigurno ne donosi veliku srecu kakvoj ste se vi uvijek nadali. Prd vama su bol i suze, jer zeljeli ste da vjerujete da je vasa ljubav samo iskrena. Jedan tezak period je pred vama u kojem cete se morati pomiriti sa bolnom istinom.

 

BLIZANCI

Vi ste bice koje se uvijek nada samo dobru. Inace ste osoba koja zeli da vjeruje da je svacije srce iskreno kao vase. Uvijek ste tu za druge i prijatelj ste kakvog neko samo moze pozeliti. Vi ste bice koje zeli svaome srecu, ali kada ste vi u pitanju to nije uvijek tako. Uskoro cete se morati uvjeriti da jedna osoba kojoj vjerujete vise nego bilo kome ima veoma lose namjere. Velika izdaja vaseg prijateljstva je u najavi, a da situacija bude jos gora, to je osoba u koju ste vec dugo vremena potajno zaljubljeni.

Pred vama je jedan period koji ce vam slomiti srce. Vi cete se morati pomiriti sa velikom boli, jer ta osoba ce odati sve vase tajne koje ste joj povjerili. Nikada se tome niste mogli nadati, ali upravo osoba koja vam iskreno lezi na srcu ce se okrenuti protiv vas. Razlog je samo njoj poznat, ali i vi cete do kraja ovog mjeseca saznati cijelu istinu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2