LJUBAVNI HOROSKOP za 2.FEBRUAR:Skorpije,vreme je da ZABORAVITE PROSLOST…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2.FEBRUAR:Skorpije,vreme je da ZABORAVITE PROSLOST…

1. veljače 2021. 0 By Lala

VAGA

Probajte da se fokusirate na ljubav u toku danasnjeg dana i da se pravite da nista drugo ne postoji. To je ono sto ce vam naneti osmeh na lice, jer sve drugo moze da ceka, a zivot je jedan i treba uzivati u njemu.

SKORPIJA

Ako zelite da vam u ljubavi krene i da vam procvetaju ruze onda morate da precrtate proslost a to  vam nikako ne polazi za rukom.Imajte na umu da ce danas biti dan  kada cete imati priliku da nekom date sansu …. Ocekuje vas izjava ljubavi, ali samo ako proslosti ledja okrenete vec jednom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ono sto vam je najvaznije je da imate kraj sebe osobu koja vas iskreno voli,ali danas nije takav slucaj i moguce je da cete se osecati usamljeno. Trebace vam drustvo i zato nemojte dan provesti u kuci.

 

JARAC

Vi mozete da se prepustite i uzivate  danas,neovisno o tome da li ste slobodni ili ne,jer nema sumnje da  su danas zvezde na vasoj strani.Oni koji su u vezi mogu ocekivati jedno divno romanticno vece.

 

 

VODOLIJA

Mozete biti mirni  i prestati da sumnjate u emocije druge osobe .Iskreno ste voljeni i danas cete konacno  dobiti dokaz  koji ce vam  porusiti  vase ruzne teorije o tome da partneru nije stalo do vas. Osmeh vam se vraca na lice.

RIBE

Vi niste svesni toga koliko su jake emocije jednog raka prema vama. Problem je u tome sto se ponasate kao da vam niko nije potreban. Pokusajte da  promenite svoj stav i shvaticete i sami koliko ste voljeni. Ne ponasajte se kao da ste od leda napravljeni…

 

Stranice: 1 2