FEBRUAR ce biti NAJTUZNIJI MESEC u zivotima ovih zodijaka-jedni ce IZGUBITI VOLJENU OSOBU,a druge ocekuje NAJVECA TUGA IKADA!

FEBRUAR ce biti NAJTUZNIJI MESEC u zivotima ovih zodijaka-jedni ce IZGUBITI VOLJENU OSOBU,a druge ocekuje NAJVECA TUGA IKADA!

31. siječnja 2024. 0 By Maja

BIK

Pred vama je jedan period u kojem vam sigurno nece biti lako. Mada ste bice koje uvijek vjeruje u svoju srecu, u ovom mjesecu cete morati da se suocite sa velikom tugom kakvoj se niste mogli nadati.

Naime , pred vama je jedan period u kojem cete se morati suociti sa cinjenivom da je vasoj ljubavnoj sreci dosao kraj.

Osoba koju najvise volite ce da vam okrene ledja, i vase srce ce biti slomljeno kao nikada do sada.

Mnogo ste vezani za vasu voljenu osobu, ali dolazi do velikog preokreta koji ce sve promjeniti.

Pred vama su teski dani u kojima cete se morati suociti sa velikom tugom.

Neocekivano ce vam ljubav koja vam mnogo znaci reci zbogom i vama nista drugo nece preostati nego da se suocite sa velikom boli.

Lako vam nece biti, ali uvijek ste bili jaka osoba koja je znala da se suocava sa najtezim situacijama.

Pred vama je jedan period u kojem ce vam srce biti slomljeno, ali vi cete pronaci snagu da sve izdrzite. Promjene su pred vama koje ce vas mnogo boljeti , ali vi cete iz te situacije izaci samo jaci i uporniji da se izborite za svoju srecu.

 

BLIZANCI

Jedan tezak period je pred vama  u kojem vas ocekuje velika bol sa kojom cete se morati suociti. Pred vama je jedno veliko razocarenje jer ce vas osoba kojoj najvise vjerujete izdati. Veliko povjerenje ste poklonili nekome ko ne umije da cijeni vasu iskrenost,  upravo to ce vas velike boli kostati.

U ovom mjesecu vi cete saznati da vam neko koga mnogo volite ne misli dobro.

Velika tuga ce osvojiti vase srce jer takvoj prevari se nikada niste mogli nadati. Dolazi vam jedan tezak period u kojem cete morati da pogledate istini u oci.

Lako vam nece biti, ali poci ce vam za rukom da i sami napokon vidite ko su vam pravi prijatelji , a ko vam samo lazno prijateljstvo glumi. Vase srce ce biti slolmljeno jer vi ste bice koje je jako emotivno, ali i koje zna da se bori sa velikom tugom. Ovaj mjesec vama ne donosi srecu, ali saznanje koje ce vam u buducnosti biti od velike koristi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2