LJUBAVNI  HOROSKOP  za    4.FEBRUAR:  Danas je nekome SAVRSEN DAN  za LJUBAV,Devicu muce duhovi proslosti…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4.FEBRUAR: Danas je nekome SAVRSEN DAN za LJUBAV,Devicu muce duhovi proslosti…

3. veljače 2021. 0 By Lala

SKORPIJA

Vi ste svesni toga koliko su jake  emocije jednog jarca prema vama,ali prosto vi ne zelite isto sto i on.   Nekako jos uvek niste spremni za nove veze i to je zapravo potpuno u redu,samo sto to njemu treba i da kazete – otvoreno bez da ga drzite u neizvesnosti.

 

STRELAC

Ako ste nedavno slagali voljenu osobu onda budite sigurni da ce to prosto danas  i da  izadje na videlo. Ne kazemo da ce biti lako,ali ukoliko joj objasnite zasto ste to uradili mozda vam ona i oprosti.

 

JARAC

Vi ste dokaz da sve  na svetu moze   da se resi tamo  gde postoji prava ljubav a toliko vam je stalo do jednog ovna da prosto na sve nacine pokusavate da ga osvojite. Znate da ne oseca isto sto i vi ali nemate nameru da od njega odustanete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Fokusirani ste na  to da   vratite osobu iz vase proslosti ponovo u vas zivot.Ali,dok je vama do nje ludo stalo ona je prosto resena da se ne vraca na stare staze i to ce vam danas  i dokazati,sto bi vama moglo itekako tesko da padne.

RIBE

Ni danas ljubomora ne jenjava iako vam je osoba koju zelite  dokazala da nema razloga za takvim ponasanjem.Moze se slobodno reci da je njoj do vas iskreno stalo,ali  nista vam ne valja sto ste tako sumnjicavi jer to nju prosto od vas odbija.

Stranice: 1 2