AKO SI NESRECAN U LJUBAVI: IZABERI MANDALU i DOBICES SAVET kako da RESIS svoje   EMOTIVNE PROBLEME!

AKO SI NESRECAN U LJUBAVI: IZABERI MANDALU i DOBICES SAVET kako da RESIS svoje EMOTIVNE PROBLEME!

1. veljače 2023. 0 By Maja

MANDALA BROJ 1

Ti si veoma emotivna osoba koja uvijek iskreno pokazuje svoja osjecanja. Nisi naucio da se pretvaras ili da nekome glumis laznu ljubav, jer ti ili volis ili ne. Sa tvojim iskrenim emocijama su se neke ljubavi poigrale i mnogo te razocarale.

Uprkos svemu svoju vjeru u ljubav nisi gubio jer uvijek si se nadao da prava ljubav i za tebe postoji. Vjera u ljubav je ta koja ti daje snagu i koja te uvijek tjera da nastavis dalje.

Ono sto je veoma bitno je da pocnes da cijenis svoja osjecanja ukoliko zelis da to cini i osoba koju zavolis.

Ti mnogo cinis  za ljubav, ali mnogo puta si svoja osjecanja stavljao na drugo mjesto. Koliko god volio, ljubavna sreca nece doci ukoliko ne pocnes da cijenis svoje emocije. Mnogo toga u tvom ljubavnom zivotu ce se promjeniti kada ti pocnes da sebe stavljas na prvo mjesto, pa tek onda osobu koju volis.

U tome nema nista egoisticno jer ti kao osoba moras prvo da zavolis sebe, ukoliko zelis da te i osoba koju volis zavoli. Ljubav je nesto predivno sto nam daje snagu da nastavimo da se borimo i kada nam je najteze, ali pri tome ne smijemo da izgubimo sebe.

 

MANDALA BROJ 2

Za ljubavnu srecu cinis mnogo, mozda cak ponekad i previse. Osoba si koja je uvijek za voljenu osobu cinila sve jer to se za tebe podrazumijeva.

Nisi dobivao istu ljubav zauzvrat, i upravo to je ono sto te je do sada kostalo mnogo boli. Postovanje u jednoj vezi mora postojati, i ti nikada ne smijes dozvoliti da te voljena osoba uzima zdravo za gotovo.

Iza tebe su velika razocarenja, ali ti si ipak cesto znao da oprostis i neka desavanja u kojima si trebao da okrenes ledja za sva vremena.

Ipak, tvoja ljubav je prevelika i ti zelis da pokazes osobi koju volis koliko to znaci. Ljubavna sreca tebi nije bila mnogo naklonjena , ali to vrlo lako mozes da promjenis. Nikada se ne mijenjas  zbog nekoga, vec budi vjeran sebi.

On sto ce najvise privuci osobu so koje ti je stalo je tvoje samopouzdanje, mada ti to mozda i nece priznati. Nauci da se izboris za svoju srecu, a to mozes samo ukoliko ne dozvolis da se neko igra sa tvojim osjecanjima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2