LEPTIR koji ti je NAJLJEPSI otkriva da li si SVOJIM MISLIMA privukao VELIKU SRECU!-Da li ce ti ovo PROLJECE donijeti ono cemu si se NADAO?!

LEPTIR koji ti je NAJLJEPSI otkriva da li si SVOJIM MISLIMA privukao VELIKU SRECU!-Da li ce ti ovo PROLJECE donijeti ono cemu si se NADAO?!

24. travnja 2021. 0 By Maja

LEPTIR BROJ 1

Ti si se do sada morao suocavati sa velikim problemima kako na poslovnom tako i u svom privatnom zivotu. Mnogo toga je palo na tvoja pleca u zadnje vrijeme, ali ti si odlucio da se izboris za svoju srecu. Jaka si i uporna osoba koja zna sta zeli  koja se za sve u zivotu sama bori. Mada ti nije bilo lako, ti nisi dozvolio da problemi upravljaju tvojim zivotom. Odlucio si se za srecu, jer uvijek si bio veliki optimista koji se je samo dobrom nadao. Problemi koj isu te zadesili nisu mogli da promjene tvoj pozitivan stav kojeg imas prema zivotu.

Ti vjerujes da ako pozitivno mislis da ce ti se lijepe i stvari i desavati. Istina je da si sa svojom predivnom energijom privukao veliku srecu, jer ovog proljeca u tvom zivotu se mnogo toga mijenja na bolje. Tebi ce sve da krene na bolje, jer tebe ocekuje velika novcana sreca, ali velika sreca u tvom privatnom zivotu. Sve ce da ti krene na bolje jer ti nikada nisi zelio da vjerujes da je tebi tuga sudjena. Ono sto mislis, to i privlacis a ti si privukao veliku srecu u svoj zivot.

 

LEPTIR BROJ 2

Ti si osoba koja zna da bude tuzna, ali i koja se bori da ta tuga sto prije ode iz tvog zivota. Ne dozvoljavas da tuga caruje iako je bilo situacija u kojima ti sigurno nije bilo lako. Osoba si koja zna da zivot nije uvijek posten, ali si i neko ko misli pozitivno i ko se svojoj sreci nikada ne prestaje nadati. Tvoje misli cesto odlutaju u pogresnom pravcu ali si naucio da privuces srecu, jer dugo ne zelis da razmisljas negatvno.

Ovog proljeca ostvaruje se jedan tvoj veliki san u kojeg nikada nisi prestao da vjerujes. Poslo ti je za rukom da privuces srecu u svoj zivot. Leptir kojeg si izabrao sluti velikom poboljsanju na svim poljima tvog zivota. Zelja koja ce se tebi uskoro ostvariti mnogo toga ce u tvom zivotu da promjeni na bolje. Velika sreca tebe ocekuje, jer ti si uspio uprkos svim padovima da zadrzis svoj optimizam, i samim tim veliku si srecu u svoj zivot privukao.Uskoro je vrijeme da ti krene na bolje i ti ces biti sretan, a u sustini to je ono najbitnije u zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2