BOZANSKA PORUKA: IZABERI ANDJELA i saznaj  sta ti VAZNO PORUCUJE  – sta te LEPO CEKA, a sta ce ti BOL NANETI?

BOZANSKA PORUKA: IZABERI ANDJELA i saznaj sta ti VAZNO PORUCUJE – sta te LEPO CEKA, a sta ce ti BOL NANETI?

24. travnja 2021. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osoba koja se svom snagom bori da ostvari svoje snove. Ne zelis da zavisis od drugih, vec se za svoju srecu sam posteno boris. Istina je da ti nije uvijek lako, ali ti nikada ne odustajes. Veliki si borac za svoju srecu, jer samo tako mozes postici ono sto ti je bitno.

Tebe sreca u zivotu nije uvijek pratila, ali ti si oducio da se za nju izboris. Veliku vjeru imas u sebe , to je nesto sto ti uvijek daje snagi da nastavis dalje i kada je najteze. Tebi slijede predivna desavanja kada je tvoja poslovna sreca u pitanju.

Andjeo kojeg si izabrao ima za tebe poruku da si veoma blizu da ostvaris jedan svoj veliki poslovni san.

Jako je bitno da nastavis vjerovati u sebe i da od svog cilja nikada ne odustanes. Na svom putu ces sresti osobe koje ce pokusati da te sprijece u tvojim namjerama, ali ti moras biti mudriji os njih.  Tvoji ciljevi su tebi jako bitni, i nikome ne smijes dozvoliti da te u tim namjerama sprijeci.

Mnogo zavisi od tvoje poslovne srece i ti moras da mislis na sebe i svoju porodicu. Pri tome se pazi laznih prijatelja kojih je u zadnje vrijeme sve  vise u tvom zivotu. Ti ces svoje snove ostvariti ukoliko budes pametno pristupio nekim izazovima koji ce biti pred tobom.

 

ANDJEO BROJ 2

Ti si bice koje je mnogo bola vidjelo kada je ljubav u pitanju. Tebi je sreca jako bitna u zivotu, ali posebno sreca na ljubavnom polju tvog zivota tebe nije mnogo pratila.

Svoje srce poklanjas lako, jer ti si veoma emotivno bice koje zeli ljubav u svom zivotu, ali sa tvojim osjecanjima se je posebno tvoja zadnja ljubav znala poigrati.

Pred tobom je velika ljubavna sreca, jer ti ces uspjeti da pronadjes osobu koja ce tebi pruziti ljubav koju zasluzujes.

Na svom putu moras da se pazis laznih ljubavi i laznih obecanja. Vjeruj da ce tebe ljubav uskoro pogledati, ali pazi da svoje srce ne pokonis pogresnoj osobi. Kada prava ljubav dodje u tvoj zivot, to ces znati jer ta ljubav ce boto nesto posebno.

Budi oprezan sa svojim osjecanjima jer njih poklanjas lako, ali tvoju ljubav ne zasluzuje svako vec samo osoba koja je tebi zaista sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2