Izaberi sliku i saznaj da li ti je SUDJENA VJECNA TUGA zbog gresaka iz PROSLOSTI?!-Jedna je znak da ces mnogo PATITI u svom ZIVOTU!

Izaberi sliku i saznaj da li ti je SUDJENA VJECNA TUGA zbog gresaka iz PROSLOSTI?!-Jedna je znak da ces mnogo PATITI u svom ZIVOTU!

5. veljače 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek nastojala da koraca postenim putem.Postenje je nesto sto je tebi najprece u zivotu , jer ti si tako odgojen i nikada se neces promjeniti. Nikada drugim ljudima neces nanijeti bol i tugu, jer ti si to sve prosao i znas kako moze da boli kada se neko igra sa tvojim osjecanjima.

Ti si veoma emotivna osoba koja svakome zeli samo dobro i koja se je uvijek samo za dobro borila.

Naravno da tebi nije sudjena vjecna tuga , jer ti si svojim putem uvijek koracao posteno i sa mnogo ljubavi i prema drugim ljudima. Posebno prema onim koji u zivotu nisu imali mnogo , uvijek si pomagao.

Pruzao si ruku pomoci i kada je mozda tebi pomoc bila potrebna, ali ti zbog toga ne zalis.

Tebi je sudjeno da budes sretan u zivotu, jer sudbina ce tebe za tvoja dobra djela da nagradi. Mnogi problemi ce otici iz tvog zivota, jer ti ces se izboriti sa svakom preprekom.

Jaka si  i postena osoba kojoj tuga nikada nije bila sudjena, jer tvoja dobra djela i tvoja dobra dusa su se pobrinuli za to da te samo velika sreca prati.

 

SLIKA BROJ 2

Koliko god ti mislio da si osoba bez greske, nekim ljudima si nanio veliku bol, i sudbina je to zapisala. Pred tobom je tuga jer ti se za svoja losa djela nikada nisi pokajao. Male su tvoje greske, ali su nanijele veliku bol osobama koje su tebe mnogo voljele.

Igrao si se sa osjecanjima ljudi koji bi za tebe dali sve, karma ce zbog toga da te kazni.

Pred tobom je zivot u kojem neces biti samo nesretan, ali mnogo srece takodjer neces imati. Sve sto budes imao u planu na neki nacin sudbina ce uspjeti da pokvari. Naravno ti ces  se truditi da postignes sto si zamislio, ali to to cesto nece polaziti za rukom.

Karma je takva i ne oprasta ni jedno lose djelo , nikada , nikome.

Tvoj put nece biti jednostvan, ali ti ces se truditi. Pred tobom je tuga jer mnogo toga neces uspjeti, a sve zbog toga sto si u proslosti pravio greske zbog koji se nikada nisi pokajao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2