LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE do KRAJA MAJA: OVAJ znak GUBI VERU u LJUBAV!

LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE do KRAJA MAJA: OVAJ znak GUBI VERU u LJUBAV!

5. veljače 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovnovi, vama će se u periodu do kraja maja pružiti prilika da ispravite neke greške. Istina je pokušali ste da zaobiđete nesuglasice sa partenrom, ali otvoren razgovor će mnogo toga da reši na bolje. Uvek ste iskreni, i to budite i ovaj put. Vaš partner će vam biti zahvalan na vašoj iskrenosti. Vaša iskrenost će vratiti harmoniju u vašu vezu.

 

BIK

Dragi bikovi, vi ćete do kraja ovog meseca doneti neke važne odluke. Naime, vi niste zadovoljni sa trenutnom situacijom koja vlada u vašoj vezi. Pokušavate promeniti stvari na bolje, ali vaš partner ne želi da surađuje. Sve je palo na vaša pleća, i vi ćete čak razmišljati o raskidu veze. Počeli ste da gubite veru u ljubav, jer sve što činite vam se vraća naopako.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama su dani ispunjeni ljubavlju. U vašoj vezi će vladati sklad, jer ste napokon počeli da pružate više pažnje voljenoj osobi. Vaš partner će vam  biti mnogo zahvalan, i vas očekuje jedno lepo iznenađenje od voljene osobe. Srećne zvezde su na vašoj strani. Blizance koji nisu u vezi očekuje jedan susret koji će mnogo toga promeniti po pitanju ljubavi.

 

RAK

Dragi rakovi, prestanite da krivite partnera za neuspehe koji vam se dešavajau. On vam je uvek bio velika podrška, i vaše negativno raspoloženje  ga samo udaljava od vas. Budite iskreni prema sebi, i prema voljenoj osobi. Slobodni rakovi neće iamti mnogo sreće u potrazi za srodnom dušom. Ipak, uživanje u društvi bliskih osoba će vam mnogo prijati.

 

LAV

Dragi lavovi, sreća vas prati u mnogim segmentima vašeg života, ali u ljubavi sasvim malo. Mnogo ste se posvetili prošlosti, umesto da gledate napred. Vi pored sebe imate divnu osobu koja vas mnogo voli. Ipak, vi to ne umete da cenite. Posvetite se ljiubavi koja je uz vas, i ostavite prošlost iza sebe. Samo tako vaša sadašnja veza može da opstane, a ona je uistinu vredna cele vaše ljubavi.

 

DEVICA

Drage device, pred vama je period u kojem ćete uživati u društvu jedne vama vrlo drage osobe. Mada krijete svoja osećanja prema njoj, ipak je došlo vreme da budete iskreni i priznate šta osećate. Nemate razloga za brigu, jer i ta osoba gaji velike emocije prema vama. Nova ljubav bi vrlo lako mogla da se desi, ukoliko vi to dozvolite. Slobodne device ne očekuje promena na ljubavnom polju.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2