Izaberi CRVENI MJESEC i saznaj svoju SUDBINU koja te ocekuje do kraja mjeseca!-Biraj PAZLJIVO jer jedan MJESEC sluti TUZNIM VIJESTIMA!

Izaberi CRVENI MJESEC i saznaj svoju SUDBINU koja te ocekuje do kraja mjeseca!-Biraj PAZLJIVO jer jedan MJESEC sluti TUZNIM VIJESTIMA!

6. veljače 2023. 0 By Maja

CRVENI MJESEC BROJ 1

Zadnji period je tebi donio vise problema nego srece. Mada si zi veoma uporna osoba kada je tvoj posao u pitanju, ti nikada nisi imao srecu koju si i zasluzio. Uvijek si imao manje nego sto ti je bilo sudjeno, jer losa sreca kao da nije odlazila sa tvoje strane. Ti si ipak osoba koja nikada ne odustaje. Veliki si borac za svoju srecu i ti se iste nikada neces odreci.

Uporna si osoba , to je nesto na cemu mozes biti ponosan jer ti ne odustajes ni kada je najteze.

Poslovna sreca je tebi potrebna ali ti se ne zalis. Uvijek si bio i ostao vjeran sebi, jer ti vjerujes u svoju srecu i da ce ona i do tenbe doci. Tvoj osjecaj tebe nije prevario, jer crveni mjesec kojeg si izabrao sluti velikim, dobrim promjenama kada je novac u pitanju.

Do kraja ovog mjeseca tebe ocekuju poslovne promjene koje ce tebi donijeti savrsene novcane rezultate.

Poci ce ti za rukom da osvtaris jedan veliki poslovni san, i poslije toga nista vise nece biti isto. Tebe od tog momenta samo velika sreca pocinje da prati i ti za novcane probleme neces znati. Veliki si sretnik kojem vrlo brzo sve polazi za rukom.

 

CRVENI MJESEC BROJ 2

Ti si bice koje za ljubavnu srecu cini sve. Emotivna si i postena osoba koja za pravu ljubav cini sve. Pored svega si neko ko je mnogo emotivno vezan za svog partnera, jer tvoja ljubav prema njemu je ogromna.

Zaljubljen si i sretan, ali nazalost mjesec kojeg si izabarao ne donosi ti sretne vijesti.

Naprotiv do kraja mjeseca februara , tvoje srce ce biti slomljeno na hiljadu komada, jer ces saznati istinu koja cete mnogo zaboljeti. Pred tobom je bolan raskid , jer tvoj partner ce se zaljubiti u drugu osobu i sa njom zeljeti zapoceti novi zivot.

Pred tobom je velika tuga sa kojom ces se morati suociti, i istina je da ti nece biti lako.

U tu ljubav si najvise vjerovao, ali upravo ta ljubav ce ti slomiti srce. Ni sam neces moci vjerovati koliko tuge ce tebe pratiti, ali ti si jaka osoba koja ce uspjeti da se izbori sa svom tugom koja je ocekuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2