U prvim danima PROLJECA ova 4 zodijaka ce da upoznaju SVOJU VELIKU LJUBAV!Vrijeme je za srecu!

U prvim danima PROLJECA ova 4 zodijaka ce da upoznaju SVOJU VELIKU LJUBAV!Vrijeme je za srecu!

7. veljače 2023. 0 By Maja

BIK

Pred vama je jedan period u kojem ce am poci za rukom da pocnete novi zivot. Ljubavna sreca vam u zadnje vrijeme nije bila mnogo naklonjena, ali uskoro ce sve da se promjeni. Vi vazite za zodijaka sa kojim nije uvijek lako, ali vi ste samo vjerni sebi i sa tim mnogi ne mogu da se nose.

Niste naucili da glumite da ste nesto sto niste, pa ni zarad ljubavi to necete uciniti.

Ljubavna sreca je pred vama, jer vama prvi dani proljeca donose susret sa osobom koja ce na prvi pogled ukrasti vase srce. Vama je velika ljubav sa tom osobom sudjena, i vi cete samo za ljubav znati. Uskoro upoznajete nekoga ko ce da vas voli sa svm vasim vrlinama i manama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vi se svojoj ljubavnojh sreci nikada niste prestali nadati, jer vi ste  bice koje zivi za ljubav. Ljubav je vasa zivotna vodilja koja vam daje snagu da nastavite dalje i kada je najteze. Vasa zadnja veza je donijela tugu u vas zivot , mada ste vi cinili sve kako bi vladala sreca. Ipak vas bivsi partner nije znao da cijeni sve sto cinite za njega, a posebno vasa iskrena osjecanja nisu bila cijenjena.

Ko ne umije da vas cijeni, nema na vasoj strani sta da trazi.

Prvi dani proljeca vama donose ljubav kakvoj ste se uvijek nadali. Iskrena sreca je pred vama jer  vi upoznajete svoju veliku ljubav. Do kraja godine sa tom osobom cete stati na ludi kamen, jer vasa ljubav ce prosto biti ogromna. Vrlo brzo ce sve u vasem zivotu poceti da se mijenja na bolje i niko sretniji od vas nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3