Prsten koji ti je najljepsi OTKRIVA TVOJU LJUBAVNU BUDUCNOST:Da li ti je sudjena VJECNA LJUBAVNA SRECA?

Prsten koji ti je najljepsi OTKRIVA TVOJU LJUBAVNU BUDUCNOST:Da li ti je sudjena VJECNA LJUBAVNA SRECA?

13. veljače 2023. 0 By Maja

PRSTEN BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubav. Mada tebi nije uvijek sreca bila naklonjena , ti nikada nisi gubio nadu da ces sretsti ljubav svog zivota. Osoba si kojoj je ljubav sve u zivotu i koja se nikada odreci svoje srece. Prosao si kroz razna razocarenja, ali ona nisu mogla da uniste tvoju nadu u ljubav.

Tebe u zivotu iskrena ljubav i ocekuje, jer tebi je sudjeno da budes sretan.

Ti ces biti mnogo voljen, i sa osobom tvog zivota provodices samo sretne dane. Nikada ti nije bilo sudjeno da zivis u samoci , jer ti si bice kojem je ljubav sve u zivotu. Tebe ce ljubavna sreca pratiti, jer za tu srecu ti znas da se boris. Nikada ne odustajes kada je tesko, vec se trudis da se izboris za svoju srecu. Vjeran si i posten partner kojeg neko samo moze pozeljeti da ima na svojoj strani.

 

PRSTEN BROJ 2

Tvoj ljubav je uvijek bila samo iskrena. Mada si se u svom zivotu morao suociti sa ljubavnom tugom, to nije promjenilo tvoj stav prema iskrenoj ljubavi. Trenutno si veoma sretan sa osobom koju mnogo volis.

Naravno da i tvojoj vezi postoje usponi i padovi, ali zajedno uspijevate da se suprostavite svakom zivotnom izazovu.

Sa osobom koju trenutno volis, tebi je i sudjeno da ostanes zajedno. Samoca tebe ne ocekuje jer ti si bice koje zna kako da se  izbori za svoju srecu. Ti znas da u ljubavi nije sve med  i mlijeko, ali teski dani su ti koji vasu ljubav cine samo jacom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2