Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li ce tvoje SRCE do kraja godine PATITI, ili ces uzivati U VELIKOJ LJUBAVNOJ SRECI!

Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li ce tvoje SRCE do kraja godine PATITI, ili ces uzivati U VELIKOJ LJUBAVNOJ SRECI!

24. travnja 2021. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja je cesto svoje srce poklanjala pogresnim ljubavima.  Ti si neko ko bez ljubavi ne moze i ne zeli da bude. Osoba si koja vjeruje u svoju ljubavnu srecu i kada sve izgleda kao da se ona nikada nece desiti. Mnogo toga loseg si prosao, ali nikada nisi dozvolio da ti eko oduzima nadu da ce biti bolje. U tvom zivotu se spremaju velike promjene, jer ti ces so kraja godine da upoznas jednu novu ljubav.

Srce koje si izabrao sluti velikoj ljubavnoj sreci koja ce tebe pratiti, jer tvoje rane na srcu vise se nece desavati.

Ti ces biti sretan sa osobom koju ces vrlo brzo upoznati i koja ce u tvoj zivot samo veliku srecu donijeti. Tebi nije sudjeno da tvoje srce jos jednom bude slomljeno, jer ti ces upoznati ljubav koja ce svaku tvoju ranu izlijeciti. Ljubavna sreca tebe ocekuje kao nikada do sada.

 

SRCE BROJ 2

Istina je da tebi ljubavna sreca nije uvijek bila najbolji prijatelj, ali ti si odlucio da se za tu srecu boris. Osoba si koja je uvijek vjerovala da ce imati srece u ljubavi, bez obzira na sve. Osoba koja je trenutno ukrala tvoje srce je tvoja srodna dusa, ali to ce se do kraja godine i dokazati.

Pred tobom su samo sretni trenuci sa osobom koja tebe voli vise od bilo koga na ovom svijetu.

Iza tebe su razocarenja, ali pred tobom je velika ljubavna sreca. Vrijeme je i bilo da ti krene na bolje, jer ti ces do kraja godine samo za iskrenu srecu znati. Desavanja koja su pred tobom pruzit ce ti vjeru da prava ljubav postoji. Ta ljubav ce na tvojoj strani i ostati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2