ISTINA  IZLAZI NA VIDELO: Evo kom znaku je SUDJENO da NIKADA NE PRONADJE svoju SRODNU DUSU…

ISTINA IZLAZI NA VIDELO: Evo kom znaku je SUDJENO da NIKADA NE PRONADJE svoju SRODNU DUSU…

27. ožujka 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste osoba koja se je uvijek borila za ljubav, ali za pogresnu ljubav. Vi vazite za emotivnog zodijaka, ali cesto se je desavalo da neke osobe koje su vas mnogo  voljele od vas samo dobiju jedan gladan pogled.

Sto tada niste znali je da bi posebno jedna osoba ucinila sve samo kako bi bila na vasoj strani.

Taa osoba je bila vasa srodna dusa, trebalo je vremena da to saznate, ali to vrijeme toj osobi nikada niste dali.

Jako mnogo vam je znacilo sta ce drugi o vama  misliti, i tu osobu niste smatrali atraktivnom kao druge osobe, jer vama je u proslosti uvijek samo izgled bio na prvom  mjestu.

Vi nikada necete sresti svoju srodnu dusu, jer vama je jedna osoba bila sudjena, ali ti sansu ste prokockali. Veza u vasem zivotu ce biti, ali srodnu dusu necete nikada upoznati.

To se desi jednom u zivotu, a vi ste svoju sansu potrosili.

 

VAGA

Vi ste zodijak koji nastoji da vjeruje  u pravu ljubav, mada nije vam tesko i da se upustite u jedan obicni flert . Mada vazite za skromnu osobu cak i malo poveucenu desava se da se vi vrlo brzo zaljubite. A kada se zaljubite ne obracate paznju da li ste u vezi ili ne.

Naravno da vam je zao jer vas grize savijest zbog parntera, ali ukoliko vam se ponovo neko dopadne  vi cete ponovo napraviti istu gresku.

Vi ste zodijak koji ce uvijek varati voljenu osobu, jer vi zelite vezu, ali istovremeno zelite i svoju slobodu. To je narav koja vama uopste ne lici, ali to je prosto tako. Prevara vama ne predstavlja nikakav problem, jer vi ste u tom trenutku ludo zaljubljeni , a od svojih osjecanja nikada niste mogli  pobjeci. Niste ni polusavali, jer vi kada nesto naumite to i ostvarujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2