Izaberi svoj NAJLJEPSI MJESEC i saznaj da li ce se POCETKOM PROLJECA tvoja naveca ZELJA OSTVARITI?!

Izaberi svoj NAJLJEPSI MJESEC i saznaj da li ce se POCETKOM PROLJECA tvoja naveca ZELJA OSTVARITI?!

24. ožujka 2023. 0 By Maja

MJESEC BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju srecu. Nista tebi nije tesko ukoliko ti znas da se posteno boris za ono sto to je bitno. Vrijedna si osoba koja se bori za svaki svoj dinar. Nikada nisi bio pohlepan, ali novac ti je potreban jer mnogo obaveza i problema je palo na tvoja pleca. Ipak ti nikada ne odustajes i uvijek se trudis da postignes sto vise, ali to nikako da se desi.

Kada bi se jedna tvoj zelja ostvarila, mnogo toga bi bilo lakse. Ne govoris nikome za tu zelju, ali ti znas da bi sve bilo bolje kada bi ona postala stvarnost.

Tebi ce se tvoja velika zelja ostvariti pocetkom ovog proljeca. Sreci si se i u najtezim trenucima nadao, i tako sebi svoju srecu naslutio. Proljece ce ostvariti tvoju najvecu zelju, i ti uskoro za probleme neces znati. Samo velika sreca ce tebe pratiti jer ti ces postici sve sto si zazelio.

 

MJESEC BROJ 2

Osoba kao sto si ti uvijek se je borila za svoju srecu. Nikada sebi ne bi dozvolio da zavisis od drugih. Jako ti je bitno da ostvaris svoje ciljeve, jer ti znas da niko drugi osim tebe nece. Osoba si koja realno gleda na zivot, jer ti znas da se moras boriti. Ti si jedna velika dusa koja je mnogo cinila za srecu drugih, ali kada je tebi sreca bila potrebna mnogi su ti okrenuli ledja. To ti nije uzelo snagu da nastavis dalje. Jednu zelju imas koja je tebe uvijek pratila. Uvijek si sanjao da ce se ta zelja jednog dana ostvariti. Taj dan dolazi sa prvim zracima proljeca , jer tvoja zelja ce se ostvariti. Niko sretniji od tebe nece biti jer ta zelja tako dugo tebi mnogo znaci. Ona ce se ostvariti i sa njom samo sreca u tvoj zivot dolazi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2