OVIM znacima se PRUZA PRILIKA da do tada   SRETNU svoju SRODNU DUSU!

OVIM znacima se PRUZA PRILIKA da do tada SRETNU svoju SRODNU DUSU!

10. veljače 2022. 0 By Maja

BIK

Vi vazite za zodijaka koji nikada nije prestao da vjeruje u svoju ljubavnu srecu. Jako vam je bitno da imate ljubav na svojoj strani, jer niste osoba koja zeli da bude sama. Ljubav je vama sve u zivotu.

Mada vam ljubavna sreca nije bila mnogo naklonjena, vi nikada niste prestali da se nadate da ce ta sreca i na vasa vrata da pokuca.

Vi ste zodijak kojem je ljubav zivotna vodilja, bila  i ostala. Nikada niste sumnjali u svoju srecu , mada su iza vas velika razocarenja. Do kraja  mjeseca ce se desiti nesto divno. Pred vama je naime susret sa vasom srodnom dusom koji ce mnogo toga u vasem zivotu promjeniti.

Ljubav na prvi pogled ce se desiti , jer vi cete sresti osobu koja je vama uvijek bila sudjena.

Ljubavna sreca napokon pocinje da vas prati i vi cete biti sretniji nego ikada so sada. Vama slijede dani u kojima dolazi do susreta koji ce cijeli vas zivot promjeniti.

Sa osobom koju cete upoznati vi cete postici mnogo. Vrijeme je da vam krene na bolje kada je ljubav u pitanju, jer vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

 

VAGA

Nema sumnje u to da ste vi bice koje je zasluzilo samo ljubav. Uprkos svemu vas ljubavna sreca nije toliko pratila koliko je trebala. Mnogo toga je zavisilo i od vasih odluka jer svoje srce ste cesto znali pokloniti pogresnoj ljubavi.

Vi znate da volite iskreno kao malo ko drugi.

Vasa osjecanja su uvijek iskrena , vasa ljubav uvijek odana. Razocarenja su pratila vas put, ali to vam nikada nije uzelo snagu i volju da se izborite za svoju ljubavnu srecu. Sa mnogim desavanjima ne mozemo upravljati, ali sudbina zato moze.

Sudbinski susret je pred vama koji ce mnogo toga u vasem zivotu promjeniti.

U vladavini vodolije dolazi do susreta koji ce vas mnogo usreciti. Vi cete se zaljubiti na prvi pogled, mada to necete zeljeti priznati. Ipak pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koji ce vam samo veliku srecu donijeti.

Odmah cete znati da ste sreli pravu osobu kojoj ste se odavno potajno nadali. Velika ljubavna sreca ulazi u vas zivot i vi za razocarenja vise necete znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2