Veliki novci su pred Bikom,  Jarac se mora suociti sa VELIKOM TUGOM, a evo zasto je BLAGO VODOLIJAMA…

Veliki novci su pred Bikom, Jarac se mora suociti sa VELIKOM TUGOM, a evo zasto je BLAGO VODOLIJAMA…

19. veljače 2022. 0 By Maja

BIK

Mnogo toga vam nije polazilo za rukom u zadnje vrijeme. Mnogo ste se trudili za vasu poslovnu srecu, ali ona je znala da va okrene ledja kada vam je bila najpotrebnija.

IKOVi ste inace zodijak koji je mnogo cinio za svoju poslovnu srecu i koji nikada nije zelio da odustane. Srecu  u ljubavi imate, ali sreca na poslovnom polju va je okretala ledja. Koliko god se vi trudili, nije vam islo onako kako ste zeljeli. Mnogo ste cinili za svoju srecu, jer vi ste uporno bice koje nece tako lako odustati.

Osoba ste koja se bori do zadnje i kada je najteze. Vi znate da se morate borit jer niko drugi za vas to nece uciniti.

Vi ste veliki borac za svoju srecu i niko vam ne moze reci da vi nesto ne mozete postici. Viste bice koje vjeruje u sebe i nikome ne dozvoljavate da va mse petlja u vasu srecu.

Pred vama je jedan period u kojem cete imati toliko srece na poslovnom polju da cete poceti samo da nizete uspjeh za uspjegom. Veliki novcani dobici vas ocekuju koj ie sve u vasem zivotu da promjene. Pred vama je sreca kakvoj se ni sami nikada niste mogli nadati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Osoba ste koja ua ljubav cini sve. Nikada niste dozvolili da se neko petlja  u vasu srecu jer vi ste bice koje se bori za svoju sretnu vezu. U zadnje vrijeme ste primjetili promjene koje su vas mnogo razocarale, ali vi se svoje ljubavne srece niste zeljeli odreci.  Jako vam je bitno da imate svoju mirnu liki sa osobom koju volite vise od bilo koga drugog.

Nazalost uskoro cete saznati nesto sto ce vas mnogo povrijediti, jer vas partner ce napraviti jednu veliku gresku za koju cete vi saznati.

Pred vama su dani u kojima cete shvatiti da je voljena osoba vas cjelo vrijeme lagala. Jedna druga osoba je osvojila njevogo srce i tu povratka nema.  Vas partner je zaljubljen u jednu drugu osobu koja je njega  sasvim odusevila. Blizi se kraj vasoj vezi, ali vi cete licno da se potrudite da se taj kraj desi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2