Bika ocekuju VELIKI NOVCI,Blizance RASKID,a ovog zodijaka POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

Bika ocekuju VELIKI NOVCI,Blizance RASKID,a ovog zodijaka POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI…

22. veljače 2024. 0 By Maja

BIK

Velika sreca vas u zadnje vrijeme nije pratila. Vi ste zodijak koji je odlucan  i koji nikada nece dozvoliti da tuga upravlja njegovim zivotom. Vi ste uporna osoba koja zna da se bori za sve sto joj je bitno u zivotu. Mada vam nije uvijek lako, vi nikada niste zeljeli da odustanete. Poslovna sreca je ta koja bi vam mnogo znacila, ali i ona vam je u najgorem trenutku okrenula ledja. To ne znaci da ste vi prestali da se borite za ono sto vam je bitno. Naprotiv, samo ste postali jaci i odlucniji da cete uspjeti u svojim namjerama. Koliko se je vas trud isplatio uskoro cete saznati.

Pred vama su velike promjene na  poslovnom polju koje ce vam donijeti veliku zaradu. Novac vam je preko potreban i vi cete znati da se za njega izborite.

Pred vama je period u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom, i jedan vas poslovni san postaje stvarnost. Pred vama je velika sreca koju ste vi iskreno zasluzili, jer nikada niste zeljeli da odustanete od svojih ciljeva. Pred vama su promjene, ali te promjene ce vam samo od velike koristi biti. Vrijeme je za veliku srecu.

 

BLIZANCI

Ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja koje se nikada niste zeljli odreci. Osoba ste koja ljubav ne uzima zdravo za gotovo, vec se za svoju srecu iskreno bori. Vas partner je vase sve,  vi za tu ljubav mnogo cinite. Vjerujete voljenoj osobi , ali uskoro cete se morati suociti sa velikim razocarenjem koje ce vam slomiti srce.

Vas partner ce naime napraviti jedan potez koji ce vasu ljubav dovesti pod pitanje.

Pred vama su teski dani, jer vi cete poslije saznanja kojeg cete imati donijeti jednu vaznu odluku. Sanse su velike da cete voljenoj osobi zauvijek reci zbogom , jer necete dozvoliti da se neko igra sa vasim osjecanjima. Tezak period je pred vama u kojem cete morati da se pomirite sa velikom tugom, jer vas partner ce da pokaze svoje pravo lice.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2