IZABERI  SUDBINSKI BROJ i saznaj KAKVA TE ISKUSENJA CEKAJU u zivotu! Jedan je ZNAK DA TI SE SMESE LEPE STVARI!

IZABERI SUDBINSKI BROJ i saznaj KAKVA TE ISKUSENJA CEKAJU u zivotu! Jedan je ZNAK DA TI SE SMESE LEPE STVARI!

17. srpnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SUDBINSKI

BROJ, SLIKU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku broj jedan, bolje receno  sudbinski broj, izabrali ste ovu i ne sluteci sta vam ona znaci. Govoreci uopsteno, broj kao broj, vama ne predstavlja nista.

Vi ste od onih koji malo znaju ili ne znaju nikako da nekada  brojevi govore vise od reci. Da ono nesto, zapisano u vremenu moze da vam ukaze na mnoge stvari koje vas cekaju.

Da brojevi nisu samo brojevi, vec znaci neceg sto vam je predodredjeno  vasim rodjenjem, i ne od ljudi.

Nego jednom velikom i neobjasnjivom silom koja je postojeca, i mada deluje neverovatno, uvek deluje! Mnogi su se uverili u postojanje necega, a na vama je da se izborite sa onim sto je zapisano u zvezdama.

Vi ste  od onih koji su  izabrali dvije trojke i jednu osmicu. To ce biti vasi sudbinski brojevi, koji ce ukazivati na vasa desavanja, tokom vaseg zivota.

Broj tri je znak iznenadjenja, a vi ste izvukli dve trojke koje su vezane mestom jedno za drugu.Znaci da ce vas u zivotu cekati brojna ali velika i vezana iznenadjenja.

Desavace se u kontinuitetu.

Broj osam koji  ukazuje na sumnju koja moze biti i ne mora biti osnovana, ukazivace na brojne zivotne situacije u vasem zivotu.

Ali kada saberemo prva dva broja i oduzmemo ih od treceg, dobijamo broj dva koji ukazuje na nove korake.

Ono sto ce biti kljucno u vasem zivotu jesu koraci za bolje sutra koji ce biti praceni  iznenadjenjima. Malo cete imati osecaj srece, pa osecaj  sumnje koja ce vas nagrizati kao crv. Sve ce biti do vas!

Ali cete dosta biti uspesni u onome sto budete zeleli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2