Jagode koje bi prve pojeo OTKRIVAJU da li ti je sudjena LJUBAVNA SRECA ili VELIKA SAMOCA!-Izaberi jedne i saznaj da li ce tvoj zivot biti NAJSLADJI!

Jagode koje bi prve pojeo OTKRIVAJU da li ti je sudjena LJUBAVNA SRECA ili VELIKA SAMOCA!-Izaberi jedne i saznaj da li ce tvoj zivot biti NAJSLADJI!

8. kolovoza 2021. 0 By Maja

JAGODE BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek borila za svoju ljubavnu srecu. Tebi sreca u ljubavi znaci mnogo, i nikada se ti te srece neces odreci. Iza tebe su velika razocarenja na polju ljubavi, ali to nikada nije znacilo da ces ti prestati da vjerujes u svoju ljubav.

Ti si veliki optimista koji zna da svaka osoba zasluzuje da bude sretna u ljubavi  posebno ona koja se kao malo ko drugi za tu srecu bori.

Jagode koje si izabrao pokazuju na to da je tebi velika ljubav sudjena, ali ne sa osobom koju sada smatras svojom srodnom dusom. Tebi je sreca sudjena sa osobom koju jos nisi upoznao, ali i to ce uskoro da se desi. Pred tobom su velike promjene koje ce ti jako tesko pasti.

Za tebe je ljubav nesto posebno i ti nikada nisi zelio da varas, zato ces  i biti iskren prema  osobu sa kojom si sada.

Neces zeljeti da povrijedis nicija osjecanja, ali kada je ljubavna sreca u pitanju tu srce razum ne slusa. Tvoja ljubavna sreca ce biti nesto posebno , jer ti upoznajes svoju najvecu ljubav, i ti ces sa tom osobom biti samo sretan.

 

JAGODE BROJ 2

Ljubav je za tebe nesto posebno nesto divno. Ali istovremeno i nesto sto ti je do sada mnogo boli donijelo. Pogresne ljubavi su tebe kostale mnogo razocarenja, ali ti si se uvijek nadao velikoj sreci. Na zalost tebe ce ta sreca zaobici.

Desiti ce se da se zaljubis, ali opet ce se ta osoba ispostaviti kao pogresna.

Tebi nije sudjeno da ostanes sam, jer ti ces sam tu odluku donijeti. Poslije mnogig razocarenja doci ces do zakljucka da ti je bolje biti sam. To ce biti tvoja odluka i niko ne moze to da promjeni.

Ti si osoba koja je za ljubav davala cijelo svoje srce, ali to srce je na kraju samo ostalo ranjeno. Istina je da si zasluzio svu ljubavnu srecu ovog svijeta, ali sudbina prosto ima druge planove sa tobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2